visoke tenzije / Vatreni remi: Atletico i Real bez pogodaka, Mandžukiću razbili glavu!

Hrvatski napadač je 52. minuti stradao u sudaru sa Sergiom Ramosom, koji mu je laktom raskrvario arkadu

14.4.2015.
22:42
VOYO logo

U prvom susretu četvrtfinala nogometne Lige prvaka AtleticoMadrid i RealMadrid su na Vicente Calderonu odigrali bez pogodaka pa će odluka o putniku u polufinale biti donesena 22. travnja na Santiago Bernabeu.

Repriza lanjskog finala Lige prvaka u kojem je Real nakon produžetka slavio 4-1, donijela je visoke tenzije, mnogo nervoze, ali malo nogometa. Bio je to njihov već sedmi međusobni susret ove godine i Real je još uvijek bez pobjede. Atletico je četiri puta slavio, a tri susreta su završila bez pobjednika. Atletico je bio bolji u španjolskom Superkupu (1-0, 1-1) i španjolskom Kupu (2-0, 2-2), a slavio je i u oba ligaška ogleda (2-1, 4-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četiri ovosezonska okršaja na Vicente Calderonu 'Colchonerosi' su ostvarili tri pobjede i remi uz razliku pogodaka 7-0. Zanimljivo, Atletico od 1999. do 2013., dakle 14 godina, nije ostvario niti jednu pobjedu protiv Reala. Ove sezone to mu je uspjelo četiri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je bolje otvorio utakmicu i već u trećoj minuti mogao je do vodstva, no Gareth Bale je zapucao zicer. Velšanin je izbio sam ispred Jana Oblaka, no slovenski vratar je sjajno reagirao. Bale je opasno zaprijetio i u 31. minuti udarcem s dvadesetak metara, no Oblak je zaustavio njegov udarac. Do konca poluvremena prilike za Real imali su i James Rodriguez, te naš Luka Modrić no nije bilo promjene rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP
Image
Foto: AP


Atletico je u prvom poluvremenu samo jednom ugrozio suparnička vrata, no Casillas je s lakoćom obranio Griezmannov udarac. MarioMandžukić je u prvom poluvremenu mnogo pretrčao, pomagao u obrani, no u napadu je bio nevidljiv, baš kao i većina njegovih suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač je u 52. minuti stradao u sudaru sa SergiomRamosom koji mu je laktom raskrvario arkadu. Ljuti Mandžukić je krvave glave napustio teren kako bi mu pomogla liječnička služba, a smirivao ga je čak i Modrić. Nakon nekoliko minuta Mandžo se vratio na travnjak. Nastavak susreta donio je mnogo nervoze, niz prekršaja i četiri žuta kartona. Nažalost, ne i golove. Modrić je za Real odigrao cijeli susret, baš kao i Mandžukić za Atletico.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo