SRAMOTA U FIRENZI / Poludjeli trener pred svima prebio mladog Srbina!

Trener Fiorentine sasvim je izgubio kompas kada mu je srpski reprezentativac Adem Ljajić ironično zapljeskao zbog toga što ga je izvadio iz igre. Delio Rossi je pred svima šakama nasrnuo na mladog igrača.

3.5.2012.
9:42
VOYO logo

Sramota u Firenzi - tako bi se mogle nazvati scene kojima su svjedočili domaći gledatelji, ali i oni ispred malih ekrana. Fiorentina je već nakon pola sata igre gubila od Novarre 0:2, pa se trener domaćih Delio Rossi odlučio za izmjene.

U 32. minuti prvo je povukao mladog srpskog igrača Adema Ljajića koji mu je po izlasaku iz igre ironično zapljeskao na tom potezu, a dobacio je i pokoju psovku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rossi je na to potpuno izgubio živce, nasrnuo na mladog Srbina, izudarao ga šakama, a podivljalog trenera jedva je obuzdao liječnik Fiorentine Paolo Manetti, te pomoćni trener i igrači s klupe spriječivši tučnjavu do koje bi zasigurno došlo da nisu intervenirali.

Odmah nakon utamice predsjednik Fiorentine je povukao jedini logični potez te dao trenutni otkaz Deliju Rossiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo prisiljeni donijeti ovakvu odluku, bio je to ozbiljan incident. Rossija znamo kao mirnog čovjeka, razgovarali smo s njim, bio je spreman ispričati se, no ovako je moralo biti", stoji u priopćenju kluba s Artemio Franchija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo