KOMENTAR ŠPRAJCA / Naš stand up predsjednik ne zna da se Austrijanci žrtvuju zbog sezone. Hrvatska će za Božić u lockdown, a 'fašistička' Austrija otvoriti vrata

U Austriji ovako glupe i fašističke mjere, kako kaže naš stand-up predsjednik, uvode jer im uskoro počinje glavna turistička sezona

22.11.2021.
22:24
VOYO logo

Obzirom da je naš stand-up predsjednik pozvao na raport austrijskog veleposlanika, ali ga nije on primio nego njegov savjetnik Neven Pelicarić, veleposlanik Jozef Markus Vuketić našem predsjedniku se nije imao priliku izravno opravdati zašto u Austriji uvode tako oštre mjere pa ćemo mu to objasniti mi. Ipak smo svi nekad bili podanici iste monarhije pa valjda i nešto znamo.

Naime, u Austriji ovako glupe i fašističke mjere, kako kaže naš stand-up predsjednik, uvode jer im uskoro počinje glavna turistička sezona. Jer ako predsjednik ne zna, Austrija nema more nego im za razliku do nas najveće novce donose skijanje, planine i gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Komentar Zorana Šprajca /

Sukob Milanović Banožić, u tom obračunu teško da će biti pobjednika, ali već se zna gubitnik

Image
Komentar Zorana Šprajca /

Sukob Milanović Banožić, u tom obračunu teško da će biti pobjednika, ali već se zna gubitnik

Lika je u odnosu na Švedsku puna kao Tokio

Pa su odlučili žrtvovati dio predsezone kako bi maksimalno suzbili epidemiju i spremni dočekali punu turističku sezonu. Dakle, ta glupa fašistička država će božićne blagdane i početak skijaške sezone dočekati otvorenih vrata i novčanika dok će naša pametna država s dugom demokratskom tradicijom, kraćom od Albanije, to blagdansko vrijeme vjerojatno provesti kako priliči - uz svoje ognjište, u lockdownu.

Obzirom da predsjednik očito nije dugo vidio ni švedskog veleposlanika pa mu nitko nije uspio objasniti zašto Švedska ima blaže mjere od Austrije i nekih drugih zemalja evo što nam je poznato iz priča hrvatske emigracije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, društveni običaji u Šveđana su takvi da im ni najluđe svadbe nemaju više od 12 uzvanika, a ni najbolji mrtvac na svom sprovodu ne može okupiti više od troje ljudi.

Osim toga gustoća naseljenosti u velikom dijelu zemlje im je takva da su naša Lika i Gorski kotar u odnosu na Švedsku puni kao Tokio.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo