Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Komentar Zorana Šprajca

Osim obećanja u kutiji s mašnicom od INA kompanije nije bilo ni K, ali ispostavilo se da je i samo obećanje K...

Već pet godina u ovo doba godine mediji podsjećaju Vladu na to obećanje o povratku Ine u vlasništvo Republike Hrvatske, a Vlada nam daje neko novo obećanje

Zoran Šprajc/ 27.12.2021. u 22:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Božićni blagdani osim što su vrijeme velikog šopinga i punih trpeza u politici su i vrijeme svečanih obećanja i glupih izgovora. Za početak sjetimo se spektakularnog obećanja da će Vlada otkupiti Inu. Na Štefanje 2016. Andrej Plenković i Vlada HDZ-a i Mosta, nemojmo zaboraviti da se Most dva puta ženio s HDZ-om, pod bor su nam stavili najveću mađarsku naftnu kompaniju u Hrvatskoj koja je nekad bila i najveća hrvatska kompanija u Hrvatskoj. 

Doduše u kutiji s mašnicom nije bilo ni k od kompanije ali bilo je jedno lijepo domoljubno obećanje, obećanje koje je dano s takvim ponosom da je svaki Mađar požalio što nije Hrvat. 

Kako rekosmo osim obećanja u toj kutiji s mašnicom od te Ina kompanije nije bilo ni K ali ispostavilo se da je i samo obećanje K. od obećanja. Pa već pet godina u ovo doba godine mediji podsjećaju Vladu na to obećanje o povratku Ine u vlasništvo Republike Hrvatske, evo ja se i danas naježim koliko je to bilo svečano i pompozno rečeno, a Vlada nam daje neko novo obećanje. 

Tako je ministar Ćorić jučer opet obećao a premijer danas potvrdio da će Vlada u četvrtak donijeti neke "određene odluke u tom smjeru". Toliko su određene da su ih najavili skroz neodređeno ali dok čekamo određeni četvrtak i još jedan povratak Ine u vlasništvo Republike Hrvatske, pogledajte u videu na početku kako je povratak Ine u vlasništvo Republike Hrvatske tekao proteklih pet godina.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Zoran Šprajc/ 27.12.2021. u 22:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču