Komentar Zorana Šprajca / Osim obećanja u kutiji s mašnicom od INA kompanije nije bilo ni K, ali ispostavilo se da je i samo obećanje K.. od obećanja

Već pet godina u ovo doba godine mediji podsjećaju Vladu na to obećanje o povratku Ine u vlasništvo Republike Hrvatske, a Vlada nam daje neko novo obećanje

27.12.2021.
22:22
VOYO logo

Božićni blagdani osim što su vrijeme velikog šopinga i punih trpeza u politici su i vrijeme svečanih obećanja i glupih izgovora. Za početak sjetimo se spektakularnog obećanja da će Vlada otkupiti Inu. Na Štefanje 2016. Andrej Plenković i Vlada HDZ-a i Mosta, nemojmo zaboraviti da se Most dva puta ženio s HDZ-om, pod bor su nam stavili najveću mađarsku naftnu kompaniju u Hrvatskoj koja je nekad bila i najveća hrvatska kompanija u Hrvatskoj. 

Doduše u kutiji s mašnicom nije bilo ni k od kompanije ali bilo je jedno lijepo domoljubno obećanje, obećanje koje je dano s takvim ponosom da je svaki Mađar požalio što nije Hrvat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako rekosmo osim obećanja u toj kutiji s mašnicom od te Ina kompanije nije bilo ni K ali ispostavilo se da je i samo obećanje K. od obećanja. Pa već pet godina u ovo doba godine mediji podsjećaju Vladu na to obećanje o povratku Ine u vlasništvo Republike Hrvatske, evo ja se i danas naježim koliko je to bilo svečano i pompozno rečeno, a Vlada nam daje neko novo obećanje. 

Tako je ministar Ćorić jučer opet obećao a premijer danas potvrdio da će Vlada u četvrtak donijeti neke "određene odluke u tom smjeru". Toliko su određene da su ih najavili skroz neodređeno ali dok čekamo određeni četvrtak i još jedan povratak Ine u vlasništvo Republike Hrvatske, pogledajte u videu na početku kako je povratak Ine u vlasništvo Republike Hrvatske tekao proteklih pet godina.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo