ŠPRAJC O CLICKBAIT ASTEROID NASLOVIMA / 'Pišu kao da će asteroid proći tu pored porte u Krapinskoj, a udaljen je dva milijuna kilometara. Uspješno smo ga eto preživjeli'

Kapitalac širok jedan kilometar je upravo prošao brzinom od 70.415 km/h, na udaljenosti od milijun i 900.000 kilometara

18.1.2022.
22:42
VOYO logo

U ovim trenucima 1994 PC1 prolazi kraj Zemlje na udaljenosti od skoro dva milijuna kilometara ali nema veze, današnji naslovi sugerirali su kao da će proći tu kraj porte u Krapinskoj ulici. 

"Golemi asteroid prohujat će pokraj nas, zemlja nema mogućnost obrane", upozorava jedan portal, drugi nam kaže da "Kilometarski gigant prolazi pokraj Zemlje", treći veličinu objašnjava malo zornije pa kaže da "Prolazi kapitalac veći i od najveće zgrade".   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapitalac širok jedan kilometar je upravo prošao brzinom od 70.415 km/h, na udaljenosti od milijun i 900.000 kilometara, uspješno smo ga eto preživjeli, ali uskoro stiže još veći, još brži, još bliži, još opasniji, asteroid 3122 Florence. 

Naravno čim je tako opasan odmah je dobio ime po nekoj ženi, pa se pripremite na novu kataklizmu. Ili ako vam je lakše, ne gledajte gore i bit će sve u redu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo