u svom stilu / Šprajc o smrti najvećeg prevaranta u povijesti: 'Hrvatska nikad neće dozvoliti da neki veliki prevarant umre u zatvoru'

'Čak nećemo dozvoliti ni da završi u zatvoru, čime dokazujemo kako smo socijalno osjetljiva zemlja koja brine o ljudima u njihovim najtežim trenucima', rekao je Šprajc

15.4.2021.
10:57
VOYO logo

Zoran Šprajc na kraju sinoćnjeg RTL Direkta komentirao je vijest o smrti Bernarda Madoffa, najvećeg prevaranta u povijesti.

"Za kraj, u tuzi i boli, svim njegovim kolegama u Hrvatskoj, javljamo da je u 82. godini u zatvorskoj bolnici u Sjevernoj Karolini umro jedan od najvećih prevaranata u povijesti, Bernie Madoff. Madoff je 2008. stvorio najveću Ponzijevu shemu ikad, u kojoj je novce izgubilo tisuće američkih investitora. Ukupno, pazite sad, 60 milijardi dolara", rekao je Šprajc i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Madoff je osuđen na 150 godina zatvora, ponavljam 150 godina zatvora. Ova vijest ipak samo potvrđuje koliko je okrutan američki sustav. Hrvatska nikad neće dozvoliti da neki veliki prevarant umre u zatvoru, čak nećemo dozvoliti ni da završi u zatvoru, čime dokazujemo kako smo socijalno osjetljiva zemlja koja brine o ljudima u njihovim najtežim trenucima", zaključio je Šprajc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo