Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
u svom stilu

Šprajc o smrti najvećeg prevaranta u povijesti: 'Hrvatska nikad neće dozvoliti da neki veliki prevarant umre ...

'Čak nećemo dozvoliti ni da završi u zatvoru, čime dokazujemo kako smo socijalno osjetljiva zemlja koja brine o ljudima u njihovim najtežim trenucima', rekao je Šprajc

RTL Direkt/ 15.4.2021. u 10:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zoran Šprajc na kraju sinoćnjeg RTL Direkta komentirao je vijest o smrti Bernarda Madoffa, najvećeg prevaranta u povijesti.

"Za kraj, u tuzi i boli, svim njegovim kolegama u Hrvatskoj, javljamo da je u 82. godini u zatvorskoj bolnici u Sjevernoj Karolini umro jedan od najvećih prevaranata u povijesti, Bernie Madoff. Madoff je 2008. stvorio najveću Ponzijevu shemu ikad, u kojoj je novce izgubilo tisuće američkih investitora. Ukupno, pazite sad, 60 milijardi dolara", rekao je Šprajc i nastavio:

"Madoff je osuđen na 150 godina zatvora, ponavljam 150 godina zatvora. Ova vijest ipak samo potvrđuje koliko je okrutan američki sustav. Hrvatska nikad neće dozvoliti da neki veliki prevarant umre u zatvoru, čak nećemo dozvoliti ni da završi u zatvoru, čime dokazujemo kako smo socijalno osjetljiva zemlja koja brine o ljudima u njihovim najtežim trenucima", zaključio je Šprajc.

RTL Direkt/ 15.4.2021. u 10:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA

Komentar Šprajca: Epidemija ne može trajati više nego što ima grčkih slova jer bi onda morali preći na srpsku azbuku...

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba