novi zaokret / Spremite kapute, idući tjedan ponovno stižu proljetne temperature

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Naglim promjenama vremenama još se uvijek ne nazire kraj. Iako smo već izvadili zimsku opremu i pripremili se na niske temperature, čeka nas novi zaokret, jer se idućeg tjedna očekuju temperature i do 18 stupnjeva Celzijusa!

1.11.2014.
14:14
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon nekoliko tjedana niskih temperatura i hladnog vremena vraća nam se proljeće. Iako smo već navikli na hladne temperature i iz ormara izvadili zimsku opremu, čini se kako nam u idućih nekoliko dana neće biti potrebni jer se ponovno vraća proljeće.

Kako javlja Vrijeme.net, cijeli tjedan prevladavat će temperature oko ugodnih 18 stupnjeva Celzijevih uz sunčano vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju se vrijeme neće značajnije mijenjati. Ujutro u unutrašnjosti će i dalje biti maglovito i uz nisku naoblaku koja se mjestimice može zadržati veći dio prijepodneva. Tijekom dana se očekuje djelomično razilaženje naoblake pa će biti dužih sunčanih razdoblja.

Temperatura će na kopnu osjetno porasti, a na Jadranu bez znatnije promjene. Dnevne temperature od utorka će se kretati između 15 i 19 stupnjeva Celzijevih. Tek će u gorskim predjelima biti nešto hladnije, oko 14 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek od četvtka se očekuje kiša u cijeloj zemlji, no temperatura ne bi trebala pasti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo