VIŠA SILA / Srbijanski predsjednik uputio pismo isprike papi Franji

Image
Foto: AP

Zbog kvara na zrakoplovu srbijansko izaslanstvo koje je jutros poletjelo za Vatikan, moralo je prisilno sletjeti natrag u zračnu luku u Beogradu

17.4.2015.
16:19
AP
VOYO logo

BEOGRAD - Srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić uputio je u petak pismo isprike papi Franji jer je njegov službeni posjet Vatikanu otkazan u zadnji čas zbog problema sa zrakoplovom.

Naime, Nikolić i izaslanstvo Srbije poletjelo je za Vatikan, no zbog kvara na motoru, zrakoplov se morao vratiti u zračnu luku u Beogradu. Nikolić je Papi izrazio žaljenje zbog otkazivanja posjeta i istaknuo kako se nada da će se ga ostvariti u najkraćem mogućem roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U tijeku si intenzivni razgovori kako bi se dogovorio novi datum posjeta predsjednika Srbije Vatikanu", rekli su u Nikolićevu uredu. Nikolićev posjet Vatikanu otkazan je pošto se zrakoplov "Falcon 50" s državnim izaslanstvom morao prinudno vratiti u Beograd zbog kvara na motoru, a Nikolićev savjetnik i član izaslanstva Oliver Antić izjavio je medijima da je "situacija bila dosta dramatična".

"Čulo se kao da je nešto puklo kad smo bili na 10.000 metara i počeli smo okomito padati. To je trajalo nekoliko minuta. Onda su piloti uspjeli aktivirati druga dva motora", rekao je Antić za regionalnu televiziju N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo