'prostitucija, ne manekenstvo' / Srpske manekenke prodaju se šeicima za skupe torbice

Image

Na internetu se nedavno pojavio blog čiji autori pokušavaju dokazati da je pravo zanimanje 'modela s Instagrama' zapravo prostitucija

13.4.2015.
13:08
VOYO logo

Malo tko može zamisliti da postoje žene koje više vole skupe torbice od svog tijela. Međutim, upravo je to slučaj s pojedinim srpskim manekenkama koje su otišle živjeti u Ujedinjene Arapske Emirate.

Naime, one ne prodaju svoja tijela bogatim šeicima u Dubaiju kako bi preživjele, već da bi mogle kupiti luksuznu robu, piše srpski Newsweek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na internetu se nedavno pojavio blog čiji autori pokušavaju dokazati da je pravo zanimanje 'modela s Instagrama', odnosno djevojaka koje rade slabo plaćene poslove, ali na društvenim mrežama objavljuju selfieje s Louis Vuitton torbicama ili skupim automobilima, zapravo prostitucija.

"Otvorite oči, to nije manekenskvo, već obična prostitucija", kažu autori bloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su šeici popularni među manekenkama, potvrdila je i AnaGoleđinovska, autorica knjige "Spašena iz pakla: Ispovijest bivše manekenke". Dok je radila kao model u Italiji, sretala je imućne Arape koji su prilazili jako mladim manekenkama.

"Izabrali bi dvije najljepše, unajmili ih na tri dana i isplovili s njima na brodu. Vraćale su se skamenjene, jedva žive", rekla se Goleđinovska za Newsweek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo