VRIJEĐANJE NA TWITTERU / Srpskog voditelja napali zbog Stjepana Mesića!

Image
Foto: prva.rs

Gostovanje bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića u emisiji 'Veče sa Ivanom Ivanovićem' donijela je srpskom voditelju pregršt kritika, a nisu izostale ni psovke na njegov račun.

7.12.2012.
10:47
prva.rs
VOYO logo

Iako još nije ni emitirana, 123. epizoda "Večeri sa Ivanom Ivanovićem" izazvala je pravu buru u Srbiji. Srpski voditelj je putem Twittera primio bezbroj kritika, a nisu izostale ni psovke na njegov račun. Jedna od najvećih zamjerki korisnika na ovoj društvenoj mreži je nacionalnost njegova gosta.

Revoltiran kritikama nakon objave da će u svojoj emisiji ugostiti bivšeg predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića, Ivan Ivanović je uzvratio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Držim do toga da ste svi koji pljujete emisiju koju niste gledali veoma nezreli. Što se tiče muda, pružit ću vam priliku da se napasete istih. Posebno me vesele komentari svih mlađih od 25 godina i onih koji su izbjegavali vojni rok i nisu odslužili dug majci Srbiji...", odgovorio je Ivanović kritičarima na Twitteru, prenosi Pulsonline.

Iako je bilo i nekoliko poruka podrške, u moru kritika, psovki i prozivki ostale su neprimijećene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, u najavi emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" u kojoj gostuje Stjepan Mesić piše:

"U ekskluzivnom razgovoru s gospodinom Mesićem dobit ćete odgovore na važna pitanja: Da li bi Tuđman završio u Haagu da je ostao živ? Da li Republika Hrvatska duguje izvinjenje Srbima? Zašto je gospodin Mesić nekoliko dana pred kraj svog mandata pomilovao jednog od ubica srpske porodice Zec? Da li će hrvatsko pravosuđe, bez obzira na odluku Haškog tribunala, istražiti tko je odgovoran za zločine počinjene nad Srbima u akciji 'Oluja'? Saznat ćete i zašto je Ivan Ivanović gospodinu Mesiću poklonio traktor", piše na stranicama Prve Srpske Televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo