HNS DEMANTIRAO NAPISE / 'Stabilan smo koalicijski partner i ne pripremamo novu koaliciju'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'HNS je stabilan koalicijski partner. HNS ne izlazi iz aktualne vladajuće koalicije koju čini s koalicijskim partnerima SDP-om, IDS-om i HSU-om niti priprema novu koaliciju', priopćeno je jutros iz HNS-a.

19.8.2013.
7:32
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Iz HNS-a su odbacili današnje novinske napise kako za iduće parlamentarne izbore pripremaju novu koaliciju, ističući da su stabilan partner u vladajućoj koaliciji s SDP-om, IDS-om i HSU-om.

"HNS je stabilan koalicijski partner. HNS ne izlazi iz aktualne vladajuće koalicije, koju čini s koalicijskim partnerima SDP-om, IDS-om i HSU-om niti priprema novu koaliciju. Konstruirane medijske napise najoštrije odbacujemo i nećemo ih komentirati niti želimo s koalicijskim partnerima komunicirati putem medija", priopćeno je jutros iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Jutarnji list je, pozivajući se na anonimne izvore iz vrha HNS-a, objavio kako ta stranka priprema dokument koji će predstavljati programske osnove za buduću suradnju s SDP-om i ostalim koalicijskim partnerima te da je, ne udovolji li se njegovim uvjetima, spreman i napustiti koaliciju.

Prema pisanju Jutarnjeg, taj bi strateški dokument trebao biti završen najesen, a njime bi se odredili novi uvjeti daljnje suradnje s SDP-om jer HNS više ne želi biti u koaliciji po svaku cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj list piše i da HNS za iduće lokalne izbore priprema novu koaliciju čiju bi okosnicu predstavljali HNS, IDS i eventualno HSLS, kao protuteža najjačim strankama SDP-u i HDZ-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo