U ZADNJI ČAS! / Na kraju sezone dočekali smo pravu seks aferu i imamo 1560 razloga za slavlje

Ovog ljeta će si više Hrvata moći priuštiti odlazak u bordel nego odlazak na more

15.7.2022.
22:36
VOYO logo

Recept za svaku uspješnu i gledanu TV emisiju su politika, kriminal i seks. Zapravo ti sastojci su Sveto trojstvo svakog uspješnog medija i premda je politike i kriminala u Stanju nacije bilo na lopate, sa seksom smo u proteklih 8 emisija uvijek bili tanki. Da nije bilo Milice i Aleksandre i seks afere u Splitu, seksa u emisiji gotovo da ne bi ni bilo premda ga ni u toj aferi nije bilo. Ali bogu hvala, stvar je u zadnji čas, u zadnjoj emisiji ove sezone, spasio načelnik općine Murter nezavisni Toni Turčinov.

Dakle 1560 eura općinskog novca potrošio je u bordelu koji se znakovito zove La Cocotte spržio je načelnik općine Murter i to samo u jednoj noći. Dobro da nije ostao duže, općina bi u bankrot otišla. Kako doznaje portal Telegram, murterski kokot je račune nabijao od 1 sat pa do 3 sata i 38 minuta ujutro kada je podmirio zadnju narudžbu u bordelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, prema dobro obaviještenim izvorima, pola sata erotskog druženja u bordelu će vas stajati između 70 i 100 eura, plus kotizacija od 85 eura ali u nju je uključen i švedski stol, dakle jedi koliko možeš, dva piva i sokovi u neograničenim količinama. Alkohol se plaća posebno, recimo pivo je 5 eura, viski- kola 6 eura, votka-đus isto tako, boca votke je 90 eura itd. Realno cijene u austrijskim bordelima su niže nego u nekim našim odmaralištima, pa će si ovog ljeta više Hrvata moći priuštiti odlazak u bordel nego odlazak na more.

Ali vratimo se mi g. Turčinovu koji je usprkos eto relativno pristupačnim cijenama u La Cocotteu uspio natući 1560 eura troška. I premda ga sad svi napadaju zbog zloupotrebe službene kartice g. Turčinov kaže kako se ondje bavio turističkom promocijom - družio se kaže i s gostima i s domaćinima, tj. domaćicama. Čovjek je dakle cijelu noć promovirao i Hrvatsku i Murter i po svemu sudeći nije nas osramotio. Osim toga Murter je poznat kao atraktivna nautička destinacija a nautički turizam i seks turizam idu ruku pod ruku. Što onda objašnjava i informaciju kako je nakon boravka načelnika općine Murter, bordel u Klagenfurtu zatvoren. Preselio se valjda. U zgradu općine u Murteru. Tamo su prave mušterije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo