OBAVLJENA OPERACIJA / Stanje Sandre Paović i dalje kritično

Image

Hrvatska stolnotenisačica teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u Francuskoj. Operirana je u bolnici u Rouenu, a liječnici još uvijek ne žele davati nikakve prognoze.

31.1.2009.
12:41
VOYO logo

PARIZ - Hrvatskoj stolnotenišaci Sandri Paović, koja je u petak navečer doživjela prometnu nesreću na putu za parišku zračnu luku Orly, kasno sinoć operirani su vratni kralješci, ali liječnici još uvijek ne žele ništa reći o njezinom zdravstvenom stanju. Iz bolnice su poručili da će se više o zdravlju naše stolnotenisačice znati u idućih nekoliko dana.

Paović je bila u kombiju sa suigračicama iz francuske ekipe Caen, a u trenutku nesreće nije bila vezana. Kombi, kojeg je vozio predsjednik kluba, zanio se na izlazu s autoceste, a vozač je izgubio kontrolu te je vozilo izletjelo s ceste i preokrenulo se.  Ostali putnici u kombiju zaradili su tek lakše ozljede, dok je nesretna Paović prebačena u bolnicu u Rouenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Sandru se nalaze predsjednik kluba te njezin dečko Mark Atermach, švicarski stolnoteniski reprezentativac, koji je saznavši za nesreću odmah doputovao u Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo