ČEKAJU SE NALAZI OBDUKCIJE / Starleta Matea Hohnjec mogla bi završiti iza rešetaka

Starleta Matea Hohnjec mogla bi se naći iza rešetaka gdje je dosad, zbog posjedovanja droge bio njezin suprug. Naime, studentica koja je umrla na njezinoj rođendanskoj zabavi navodno je s Mateom uzela ectasy, a je li on uzrok njezine tragične smrti, pokazat će nalazi obdukcije!

31.10.2012.
17:43
VOYO logo

Starleta MateaHohnjec mogla bi završiti iza rešetaka dok će se njezin suprug, inače osuđivani kriminalac, vjerojatno izvući tek s minimalnom kaznom. I to sve zbog predoziranja studentice TeeDrakulić, o kojem i danas bruji zagrebačko Lanište.

Podsjetimo, početkom listopada na Matejinu rođendanskom partiju lijepa se studentica srušila i nedugo nakon toga preminula na očevim rukama. Navodno, zato što je s Matejom uzela ecstasy.

Prvoosumnjičeni JosipNikić još uvijek čami u pritvoru, dok se Matea Hohnjec brani sa slobode. Međutim, situacija bi se mogla preokrenuti. Čini se da je te kobne večeri Josip Nikić zapalio joint i povukao se na spavanje, dok su slavljenica Matea i Tea Drakulić nastavile partijati. Posegnule su i za drogom, što starleti ni prije nije bilo strano.

Matea je navodno poslije priznala da je progutala ecstasy, ali da je drogu u stan donijela Tea. Na taj je način sa sebe djelomično skinula odgovornost. Međutim, kazneno djelo za koje je se tereti može počiniti i samo ako je omogućila konzumaciju droge u svom prostoru. StefanyHohnjec uvijek je bila zabrinuta zbog raskalašenog života svoje mlađe sestre.

Danas od svega diže ruke i optužuje medije.

Josip Nikić pred sudom bi mogao odgovarati samo zbog pušenja jointa. Igle, koje su navodno pronađene u stanu, on je koristio za ubrizgavanje steroida, a njegova bi voljena supruga, prema svemu sudeći, mogla snositi svu odgovornost zbog tragične smrti dvadesetogodišnje djevojke u njihovu ljubavnom gnijezdu.

Više u prilogu!



Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo