PODEBLJALA BUDŽET ZA 200.000 KN / Što je natjeralo majku troje djece da opljačka tri banke?

Policija je godinu dana čekala - i dočekala! Pljačkašica koja je iz tri banke ukrala oko 200 tisuća kuna, konačno im je pala u ruke! No, prilično su se iznenadili kada su ustanovili da je riječ o mirnoj ženi iz zagrebačke Dubrave, majci troje djece. Na ovaj čin su je navodno natjerali nagomilani dugovi.

30.8.2012.
17:46
VOYO logo

Nakon nešto više od godinu dana, policija ju je napokon uhvatila. Slika Ružice u ovakvom izdanju šokirala je njezine susjede u ulici.

Na krađu su je navodno natjerali dugovi. 45-godišnja Ružica u godinu dana opljačkala je tri banke i tako kućni budžet podebljala za 200.000 kuna. No, susjeda kaže, premda su živjeli skromno, Ružica se nikada nije žalila da nema novca.

Ružica u svojoj kući živi sa suprugom, trojicom sinova i navodno svekrvom. Oni danas ne otvaraju vrata - jedino što žele jest da novinari odu. Baš kao i njihovi prvi susjedi, koji se ili skrivaju ili ne žele ništa govoriti. I tako otkad ju je policija odvela.

Policiji je trebalo više od godinu dana da joj uđu u trag. Prvi put Ružica je opljačkala banku u zagrebačkim Sesvetama da bi se u istu poslovnicu vratila već u studenom. Pljačkala je s crnom perikom na glavi, sunčanim naočalama, šiltericom i naoružana plinskim pištoljem, iz kojeg nikad nije zapucala. Nakon dvije pljačke 45-godišnjakinja se primirila. No, ovog se ljeta vratila u igru. 3. kolovoza opljačkala je Splitsku banku na Laništu. S mjesta zločina uvijek je bježala automobilom parkiranim daleko od nadzornih kamera. No, one su je ipak na kraju otkrile.
U noći s ponedjeljka na utorak policija ju je odvela s lisičinama na rukama.

Kafić čija je Ružica vlasnica i dalje je otvoren. Gosti ne žele pred kamere. Zbunjeni - čitaju novine na čije je naslovnice odjednom dospjela - gazdarica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo