OTKAZANO STOTINE LETOVA / Štrajk na zemlji, pomutnja na nebu!

Zbog štrajka osoblja njemačke Lufthanse na aerodromima u Frankfuru, Muenchenu i Berlinu otkazano je na stotine letova. Već drugi štrajk u samo četiri dana poremetio je i red letenja na najvećem hrvatskom aerodromu, u Zagrebu.

4.9.2012.
18:59
VOYO logo

Neuobičajena obavijest na ploči s odlaznim letovima na Plesu. Putnici koji su poslijepodne već trebali biti u Frankfurtu moraju - čekati.

Četiri sata kasnit će i ministar Hajdaš-Dončić koji je trebao preko Frankfurta otputovati za Kinu. No, više od čekanja većini smeta što nisu na vrijeme obaviješteni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je nastao na frankfurtskom aerodromu, gdje je kabinsko osoblje Lufthanse ponovno krenulo u štrajk, nakon prošlog petka i propalih pregovora o plaćama i radnim uvjetima.

Zasad su, uz frankfurtski, treći aerodrom u Europi, obustavljeni letovi u Munchenu i berlinskom Tegelu. Lufthansa se u borbi s konkurencijom trudi smanjiti troškove, tvrde njezini predstavnici - i tome se treba prilagoditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme, putnici na najmanje 300 letova prisiljeni su čekati. Avioni će sutra opet normalno letjeti. Barem do novog štrajka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo