najavio ubojstvo / Strava kod Lipika: Ubio bivšu suprugu zbog spora oko imovine

Image
Foto: Dusko Mirkovic/PIXSELL

Teško ubojstvo dogodilo se danas oko 13 sati u Kukunjevcu nedaleko Lipika.

17.9.2014.
18:02
Dusko Mirkovic/PIXSELL
VOYO logo

Više od godinu dana trajao je sukob između Ivana Grgića (86) iz Kukunjevca kod Lipika i njegove 14 godina mlađe bivše supruge Milke, a danas je dobio i tragičan epilog.

Grgić je oko 13 sati ušetao u dvorište bivše supruge i hladnokrvno joj prerezao grkljan, nakon čega je o svemu obavijestio policiju.

Dočekao ih je krvave odjeće s krvavim nožem u ruci te odveo u hodnik kuće u kojoj je ležalo tijelo njegove bivše supruge Milke.

Ivan i Milka bili su u braku 30 godina. Ivan je imao građevinsku tvrtku, a mirovinu i nekretnine zaradio je radeći u Njemačkoj.

Nakon rastave živjeli su u susjednim kućama, Milka s 32-godišnjim posinkom Martinom, a Ivan s trećom suprugom Ružom. Kako su trebali podijeliti obje kuće u kojima su živjeli, te jednu u Pakracu, Ivan na to nije pristao nego je bivšoj ženi trebao plaćati 800 kuna mjesečno. Budući da to nije učinio, ona ga je tužila, a sud joj je nedavno dodijelio i vlasništvo nad kućom u kojoj je Ivan živio.

Neki mještani govore kako je osumnjičeni zbog ranijih sporova u više navrata najavljivao da će presuditi svojoj bivšoj supruzi.

Susjedi tvrde da joj je mjesecima prijetio, pa i jučer, kad je s trećom suprugom stajao pred njenom kućom i vikao: “Ubit ću kurvu, a za Martina ćemo lako”. Najavljeno je ostvario dok je posinak u srijedu bio na poslu u susjednom Dobrovcu.

Očevid su obavili djelatnici Policijske postaje Pakrac, a slučaj je preuzelo Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo