'BOLJE JA NEGO DJECA' / Suprotstavila se napadačima koji su izmasakrirali vojnika!

Image

Ingrid Loyau-Kennett ispričala je kako je isprva pomislila da se radi o prometnoj nesreći. No, kad se pokušala doći bliže, obratio joj se jedan od napadača rekavši joj da se ne približava tijelu. Tada je odlučila da je najbolje nastaviti razgovor kako bi im odvratila pažnju.

23.5.2013.
13:54
VOYO logo

Ingrid Loyau-Kennett iskočila je iz autobusa kad je uočila da na cesti leži britanski vojnik kojeg su dvojica muškaraca brutalno ubili u srijedu u jugoistočnom Londonu.

Majka dvoje djece ispričala je kako je isprva pomislila da se radi o prometnoj nesreći. No, kad se pokušala doći bliže, obratio joj se jedan od napadača rekavši joj da se ne približava tijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjela sam mesarski nož i sjekiru, a krvi je bilo posvuda. Pomislila sam, što se to ovdje dogodilo", ispričala je Ingrid.

Brutalno ubojstvo vojnika teroristički napad

Masakrirali vojnika i tražili od prolaznika da ih snimaju!

Onda je odlučila da je najbolje da nastavi razgovarati s njim, kako bi mu odvratila pažnju. Rekla im je da predaju oružje, a jedan od njih kazao je da žele započeti rat u Londonu noćas, na što im je odgovorila da su sad oni sami protiv jako puno ljudi te da će sigurno izgubiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da uopće nije uvježbana za takve situacije, prije je radila kao učiteljica, a sada vodi male izviđače. Danas svi pričaju o njezinoj nevjerojatnoj hrabrosti, no ona smatra da je učinila ono što je trebala.

"Bolje ja nego djeca. Tamo je bilo jako puno djece, pa sam smatrala da je važno da nastavim razgovarati s njim. Bio je malo uzrujan, no nije bio pijan ni drogiran", rekla je Loyau-Kennett.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač joj je potvrdio da se radi o britanskom vojniku, rekavši "da je ubio jako puno ljudi, puno Muslimana u islamskim zemljama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo