predana lista kandidata / 'Sve ovo skupa nema veze s SDP-om, ali ima s povjerenjem građana'

Premijer Milanović i potpredsjednica Vlade Vesna Pusić predali su listu kandidata za izbore za Europski parlament, a premijer je još jednom komentirao potencijalnu štetu koju bi afere mogle donijeti SDP-u na izborima.

3.4.2014.
13:49
VOYO logo

Kukuriku koalicija, predvođena premijerom Milanovićem i potpredsjednicom Vlade Vesnom Pusić, predala je listu kandidata za europske izbore. Pusić i Milanović rekli su kako imaju najbolju listu za Europski parlament, sastavljenu od samih stručnjaka.

Premijer Milanović odgovorio je na pitanje mogu li afere, odnosno slučaj vukovarskog gradonačelnika Željka Sabe i  sisačke županice Marine Lovrić Merzel, štetiti rezultatu SDP-a na izborima.

"Afere uvijek štete, ali kao što sam i jučer rekao, mi smo u hendikepu jer u odnosu na DORH puno stvari ne znamo, nego ih saznajemo iz medija. Poštujem svačiji rad, rad USKOKA i DORH-a ne dovodim u pitanje, ali priklonit ću se odluci suda. Sve ovo skupa nema veze s SDP-om, ali ima veze s povjerenjem građana. Teško ga je održati jer filozofija je u ovom trenutku da su svi isti, a nema smisla da opet ponavljam da su razlike ogromne", rekao je premijer.

Milanović je rekao i da će stranka o svemu raspravljati na Predsjedništvu.

"Donijet ćemo odluke u skladu sa statutom, koji se može tumačiti na ovaj ili onaj način, ali od političke odgovornosti ne da ne možemo pobjeći, nego smo tu", zaključio je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo