Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nestao u beogradu

23 dana agonije! Otac nestalog Mateja: 'Ja ne bježim od istine, ma kakva god ona bila. Spreman sam na sve'

Zamolio je ljude da po društvenim mrežama ne stavljaju laži, koje policija potom treba demantirati

Image
Foto: Milan Maricic/ATAImages
RTL Vijesti/ 22.1.2022. u 8:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Potraga za 27-godišnjim Splićaninom Matejem Perišem, ulazi u 23. dan. On je u noći s 30. na 31. prosinca izašao bez jakne iz beogradskog kluba Gotik i više se nije vratio

Njegov otac Nenad još je u Beogradu, a u razgovoru za Telegraf.rs je rekao da mu je jedino važno da sazna istinu, ma kakva ona bila.

"Zadnjih dana javljaju mi se vračare i vidovnjaci i govore da se živ skriva. Jedna mi je samo rekla da 'potražim sina u kući na dva kata koja se nalazi kod kanala Dunav-Tisa-Dunav'. Da Matej 'tamo živi na drugom katu i da je dobro'. Drugi mi je čak predlagao da ga tražim u nekim visokim zgradama preko puta Gotika. Ja ponovno molim ljude da se obrate za svaku informaciju beogradskoj policiji", kazao je Periš.

Image
21. dan potrage

Iskusni hrvatski kriminalist komentirao potragu za Matejem: 'Bio je jedan propust policije u startu...'

Zamolio je ljude da po društvenim mrežama ne stavljaju laži, koje policija potom treba demantirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Da se razumijemo, ja ne bježim od istine, ma kakva god ona bila. Spreman sam na sve samo da saznam gdje je moj Matej. Svjestan sam i da je puno vremena prošlo, ali ja kao roditelj imam nadu da je moj sin živ. Neka mi svi oproste, ali ja sam roditelj i dok god postoji mala nada, vjerujem u najbolji ishod", dodao je.

Za Matejem se traga ne samo u Beogradu, već i na području Smedereva, Pančeva i Požarevca. Policija je na nogama. Ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da policija provjerava baš svaku dojavu.

Upravo se čita

"Mi dajemo sve od sebe da riješimo ovaj slučaj i provjeravamo svaku informaciju koja nam se dojavi. I u ovom slučaju imamo i dobronamjerne i zlonamjerne ljude, koji se javljaju. Ima i bijelih magova i crnih magova, ljudi koji pričaju da su vidjeli Matejevu astralnu projekciju. Nedavno su nam čak javili da nestali mladić kupuje kruh na Vračaru. Kad smo provjerili, shvatili smo da je u pitanju susjed", rekao je Vulin.

RTL Vijesti/ 22.1.2022. u 8:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba