Tragaju za 'vlasnikom' / 3 kg eksploziva: radnik iz Hrvatske u podzemnoj u Münchenu pronašao ostavljenu opasnu pirotehniku

Image
Foto: Flickr/kaffeeeinstein/CC BY-SA 2.0
Image
Foto: Flickr/kaffeeeinstein/CC BY-SA 2.0

Riječ je o eksplozivnim sredstvima preopasnima za građane po osnovi njemačkog Zakona o eksplozivu

31.1.2022.
8:45
Flickr/kaffeeeinstein/CC BY-SA 2.0
VOYO logo

Perač vagona podzemne željeznice u Münchenu, kojega policija navodi kao "50-godišnjeg Hrvata", pronašao je u subotu navečer ispod jednog putničkog sjedala više kilograma pirotehničkih sredstava.

Policija u priopćenju precizira da je riječ o tri kilograma pirotehnike koju je perač vagona pronašao u subotu oko 20.15 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također se navodi da je pronađena pirotehnika u Njemačkoj ilegalna, da policija, na osnovu nekih svojih informacija, smatra da je u Njemačku dopremljena iz Češke, kao i to da je riječ o eksplozivnim sredstvima preopasnima za građane po osnovi njemačkog Zakona o eksplozivu.

50-godišnji perač vagona policajcima je rekao da nipošto ne može identificirati osobu koja je eksploziv ostavila u vagonu, u prvom redu zato što, kad je on ušao u vagon podzemne kako bi ga oprao, unutra više nije bilo nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto bi uopće netko ostavio takvo što u podzemnoj, do daljnjega ostaje nejasno. Policija Münchena slučaj dalje istražuje zbog kršenja Zakona o eksplozivima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo