akcija europola / Hrvati postali dio bande koja je pokušala prevesti tonu droge iz Španjolske

U Španjolskoj, na vratima Europe za ilegalni uvoz lakih droga sa sjevera Afrike, oduzeto je 26 posto od ukupne količine kanabisa zaplijenjenog u svijetu

27.3.2018.
19:24
VOYO logo

Španjolska je policija proteklih dana upadala u stanove i laboratorije za proizvodnju droge. U spektakularnoj međunarodnoj akciji palo je osamnaestero ljudi. Istraga španjolskih i njemačkih kolega trajala je gotovo godinu dana. A onda je organiziranom akcijom  zaplijenjena tona marihuane, više od 200.000 eura i velika količina oružja i vozila.  

Neki španjolski mediji navode kako su među uhićenima i hrvatski državljani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriveno je kako se grupom dilera i preprodavača upravljalo iz Bremena u Njemačkoj. Dobro uhodana mreža probIjena je prošlog ljeta, nakon uhićenja njemačkog krijumčara kod kojeg je pronađena velika količina marihuane. Istražitelji su pratili trag i uspjeli raskrinkati kriminalnu hobotnicu u kojoj je bilo uključeno nekoliko zemalja, među kojima su i uhićeni iz Turske, Sirije, Srbije, BiH i Albanije.

U Španjolskoj, na vratima Europe za ilegalni uvoz lakih droga sa sjevera Afrike, oduzeto je 26 posto od ukupne količine kanabisa zaplijenjenog u svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo