drugog još traže / Američka policija ubila jednog od dvojice ubojica koji su spektakularno pobjegli iz zatvora

Image
Foto: AP Images

Richard Matt i David Sweat pobjegli su kroz kanalizacijski sustav zatvora, a bijeg iz Clinton Correctional Facility u Dannemori pokrenuo je masovnu policijsku potragu

27.6.2015.
13:05
AP Images
VOYO logo

Jednog od dvojice ubojica koji su spektakularno pobjegli iz zatvora u New Yorku ubila je policija nakon višetjedne potrage, objavili su dužnosnici u subotu.

Richard Matt (49) ubijen je u šumi blizu grada Malonea, oko 50 kilometara od zatvora, prenose agencije. David Sweat, drugi osuđeni ubojica, još je u bijegu, a policija nastavlja pročešljavanje terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP Images
Image
Foto: AP Images

Njih su dvojica 6. lipnja pobjegla kroz kanalizacijski sustav zatvora, a bijeg iz Clinton Correctional Facility u Dannemori pokrenuo je masovnu policijsku potragu.

Policija je u područje južno od Malonea pozvana u petak nakon napada na vozilo za kampiranje i u obližnjoj lovačkoj kabini pronašla dokaze povezane s bjeguncima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matt naoružan pištoljem kasnije je otkriven u šumi i kada se odbio predati, policajci su ga ubili. Potraga u tom području za Sweatom se nastavlja, kažu u policiji.

Matt je služio kaznu od 25 godina do doživotnog zatvora zbog ubojstva svoga šefa čije je tijelo kasnije raskomadao. Sweat je osuđen na doživotni zatvor zbog ubojstva zamjenika šerifa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo