Tražio sve mjere opreza / Američki ministar obrane nakon napada na Floridi poziva na snažnije kontrole sigurnosti vojnih baza

Image
Foto: AP Images

Od Pentagona je zatražio da razmotri provjeru inozemnih vojnika koji stižu u SAD na obuku

8.12.2019.
17:43
AP Images
VOYO logo

Američki ministar obrane Mark Esper objavio je da je nakon pucnjave na Floridi naredio oružanim snagama da ispitaju sigurnost vojnih baza i provjere procedure koje prolaze inozemni vojnici koji dolaze u SAD na obuku. 

Pripadnik Saudijskog ratnog zrakoplovstva u petak je u mornaričkoj bazi u Pensacoli na Floridi vatrenim oružjem ubio troje, a ozlijedio još osmero ljudi. Prije napada je na Twitteru objavio neprijateljske poruke o SAD-u, napisavši da se "Amerika pretvorila u zemlju zla". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Esper je za Fox News Sunday u nedjelju otkrio kako je od vojnih dužnosnika tražio da "osiguraju da su poduzete sve mjere opreza" za sigurnost vojnih područja. 

Od Pentagona je zatražio da razmotri provjeru inozemnih vojnika koji stižu u SAD na obuku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američki ministar je za Fox kazao i kako je politički dogovor s talibanima i afganistanskom vladom "jedini put naprijed" za dugotrajni rat u toj državi te je dodao kako je SAD na Bliskom istoku postigao suzbijanje "lošeg ponašanja Irana". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo