kolekcija vrijedna skoro 4 milijuna dolara / Australska policija pokrenula istragu zbog jedne od najvećih krađa vina u povijesti!

Image

Policija Novog Južnog Walesa nije mogla reći u četvrtak radi li se o najvećoj krađi vina u povijesti zemlje i pozvala je sve građane koji imaju bilo kakve informacije

30.6.2016.
9:01
VOYO logo

Australska policija pokrenula je potragu za nestalom kolekcijom vina vrijednom više od pet milijuna australskih dolara (3,7 milijuna američkih dolara).

Policija Novog Južnog Walesa nije mogla reći u četvrtak radi li se o najvećoj krađi vina u povijesti zemlje i pozvala je sve građane koji imaju bilo kakve informacije vezane za moguću krađu vina u regiji Hunter da se jave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornica policije je kazala da se s obzirom na vrijednost vina i godinu proizvodnje "definitivno radi o jednoj od najvećih krađa".

"U ovoj fazi se još ne zna koliko je boca ukradeno - mogle bi biti stotine ili tisuće. Jedna boca Grangea iz 1951., koja može postići cijenu do 40.000 dolara, je među njima", rekla je glasnogovornica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo