pošten svijet / Banjalučanka vratila 40.000 kuna koje je izgubio stariji muškarac: novac bio namijenjen za operaciju

Image
Foto: Wikipedia

"Potrčala sam za njim i stigla ga. Kad je vidio što mu nosim, sav je problijedio. Rekla sam mu: 'Gospodine, ispalo vam je ovo', a on se potpuno izgubio. Otvorio je kuvertu i rekao: 'Sine, meni je kredit od 10.000 ovdje'"

19.10.2016.
16:32
Wikipedia
VOYO logo

Mlada žena iz Banja Luke pronašla je na ulici kuvertu u kojoj je bilo 10.000 konvertibilnih maraka, odnosno 40.000 kuna i vratila je vlasniku.

Prije nekoliko dana, kako pišu Nezavisne novine, Alisa Ašić je sa svojom kćeri otišla u banku platiti račune. Po izlasku iz poslovnice ugledala je ispred sebe čovjeka koji stavlja kuvertu u džep, no promašio je džep, a da to nije primijetio te nastavio hodati. Kuverta s novcem ostala je na tlu. Alisa ju je uzela i zazvala čovjeka, no on se nije okretao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno je mislio da je kuvertu stavio u džep. Ja sam ga zvala, no nije se okrenuo.  Potrčala sam za njim i stigla ga. Kad je vidio što mu nosim, sav je problijedio i zamucao. Rekla sam mu: 'Gospodine, ispalo vam je ovo', a on se potpuno izgubio. Znam samo da je otvorio kuvertu i rekao: 'Sine, meni je kredit od 10.000 ovdje'", rekla je Ašić za Nezavisne novine.

Muškarac joj je zahvalio i uzeo jednu novčanicvu iz kuverte u namjeri da joj je da u znak zahvalnosti, no ona nije htjela prihvatiti. "Rekla sam mu da nema potrebe i da je sve u redu. Pitao me kako se zovem, odgovorila sam mu i otišla s djetetom", dodaje Alisa koja kaže da ju je kasnije kontaktirao sin tog čovjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Našli su me putem Facebooka. tražili su da se vidimo i rekli da su mi dužnici za cijeli život, pogotovo jer je spomenuti kredit namijenjen za operaciju", dodaje ova mlada majka. 

"Duboko vjerujem da se vraćaju i dobro i zlo koje drugima činimo te u skladu s tim i živim. A imam i dijete pa uvijek gledam da nikoga ne povrijedim i ako mogu - da pomognem koliko mogu", odgovara ova samohrana majka na upit bi li opet učinila isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo