nije ozlijeđen / Benjamin Netanyahu maknut s govornice zbog raketnog napada iz Gaze

Nekoliko je minuta kasnije nastavio svoj govor, koji je emitiran uživo na društvenim mrežama Netanyahuove desne stranke Likud

10.9.2019.
23:17
VOYO logo

Tjelohranitelji su sklonili izraelskog premijera Benjamina Netanyahua s pozornice, tijekom predizbornog skupa u južnom Izraelu u utorak, nakon što se oglasila sirena, zbog raketnog napada iz Gaze.

Netanyahu nije ozlijeđen, a nekoliko je minuta kasnije nastavio svoj govor, koji je emitiran uživo na društvenim mrežama Netanyahuove desne stranke Likud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, tjedan dana uoči izbora, sklanjanje premijera s pozornice, ide na ruku političkim protivnicima koji tvrde da Netanyahu nije učinio dovoljno na sprječavanju čestih raketnih napada protiv Izraela.

Izraelska je vojska rekla da su dvije rakete ispaljene iz Pojasa Gaze prema Ashdodu, gdje je održan predizborni skup, i prema drugoj luci, Ashkelonu, južno od Ashdoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakete je presreo izraelski sustav protiv projektila Željezna kupola.

Za sada nitko nije preuzeo odgovornost za napad koji se dogodio netom nakon što je Netanyahu obznanio plan aneksije dijela okupirane Zapadne obale, ako ostane na vlasti, nakon parlamentarnih izbora 17. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benny Gantz, bivši general izraelske vojske i vođa centrističke stranke Plavo i bijelo iskoristio je situaciju kako bi napao svog političkog protivnika.

"Velike riječi zamijenila je nikakva akcija", rekao je najozbiljniji Netanyahuov protivnik u izjavi, obećavši da, ako postane premijer, neće "tolerirati niti jednu raketu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo