KANDIDAT ZA IZBORE ZA EP / Berlusconi hospitaliziran zbog snažnih bolova u bubrezima: On ne odustaje od kampanje

Image
Foto: AP

Posljednjih ga godina prate zdravstveni problemi te je 2016. bio na otvorenoj operaciji na srcu

30.4.2019.
12:50
AP
VOYO logo

Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi u utorak je hospitaliziran zbog snažnih bolova u bubrezima, no iz njegove političke stranke rekli su kako 82-godišnjak ubrzo namjerava nastaviti svoju kampanju za izbore za Europski parlament koji se održavaju idući mjesec.

Berlusconijeva politička moć oslabila je nakon što je 2011. bio prisiljen podnijeti ostavku s mjesta premijera, no još je uvijek na čelu svoje konzervativne stranke Forza Italia te njegova obiteljska tvrtka Fininvest kontrolira najveću privatnu talijansku medijsku grupu, Mediaset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih ga godina prate zdravstveni problemi te je 2016. bio na otvorenoj operaciji na srcu, no nikada nije spomenuo kako je spreman povući se iz politike te je kandidat za izbore za Europski parlament 26. svibnja.

Iz stranke Forza Italia rekli su kako je snažna bol uzrokovana bubrežnim kamencima. Poručili su kako se Berlusconi želi što prije vratiti kampanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim završe pregledi, obećao je pojaviti se na stranačkom događaju s kandidatima za europske izbore zakazanom za poslijepodne", poručila je u izjavi glasnogovornica stranke Forza Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo