slao je i primao tisuće poruka / Bivši demokratski kongresnik osuđen na strogi zatvor zbog slanja golih slika maloljetnici

Image
Foto: JMF/WENN/PIXSELL

Bivši američki kongresnik Anthony Weiner, favorit za gradonačelnika New Yorka 2013. prije nego su mu karijeru uništile bludne fotografije koje je razmjenjivao putem društvenih mreža

25.9.2017.
20:41
JMF/WENN/PIXSELL
VOYO logo

Poznat po svom političkom djelovanju, ali i po braku s glavnom savjetnicom Hillary ClintonHumom Abedin, Weiner (53) rukama je sakrio lice i briznuo u plač nakon što mu je pročitana presuda.

Sutkinja saveznog suda Manhattana Denis L. Cote proglasila ga je krivim zbog slanja  fotografija maloljetnici mlađoj od 16 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Supruga optuženoga, koja je pokrenula brakorazvodnu parnicu, nije došla na sud. Oni su roditelji petogodišnjeg dječaka.

Weiner se dopisivao sa stotinama žena i slao i primao tisuće poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvog skandala zbog slanja seksualnih poruka dao je u lipnju 2011. ostavku na mjesto zastupnika u Kongresu. Javno se ispričao i opet zadobio povjerenje i simpatije te je 2013. postao favorit za gradonačelnika New Yorka.

Ubrzo su otkrivene nove informacije o njegovom ostalim bludnim porukama. Nakon što ga je mjesecima podržavala, Huma Abedin je u kolovozu 2016. objavila da ga napušta kada su objavljene njegove nove kompromitirajuće fotografije koje je slao jednoj ženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo