LUKAVE METODE / Bivši Trumpov liječnik: 'Skrivao sam sladoled od njega i potajice mu ubacivao povrće u hranu'

Image
Foto: Instagram

Nikad u Bijelu kuću nije ušao stariji predsjednik i potrebno je dodatno brinuti o njegovom zdravlju

26.2.2020.
12:10
Instagram
VOYO logo

Američki predsjednik Donald Trump čest je promotor nezdrave hrane, što namjerno, što slučajno i to može imati loše posljedice na njegove pristaše i sljedbenike. Jer, dok si taj 73-godišnjak zbog političkog i financijskog statusa može priuštiti najbolje liječnike na svijetu, mnogi koji slijede njegove prehrambene navike ne mogu, pa su samim time u opasnosti.

Hamburgeri, krumpirići, pržena i začinjena hrana dio su svakodnevice američkog predsjednika proteklih desetljeća, ali ozbiljnih posljedica za zdravlje nije imao. Objasnio je taj detalj njegov bivši liječnik dr. RonnyJackson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Genetika. Neki ljudi imaju sjajne gene. To je razlog zašto si može priuštiti takvu prehranu. Da je pazio što jede posljednjih 20 godina, poživio bi 200 godina", kazao je dr. Jackson pa nastavio:

"Kad je ušao u Bijelu kući, Trump je imao 70 godina i tako postao najstariji predsjednik u povijesti, ali moj je cilj bio dovesti ga u formu i pomoći da "skine" desetak kilograma. Uveo sam rekreaciju kao obaveznu u Bijelu kuću, onemogućili smo mu sladoled kad god bi ga htio, u pire smo mu prikriveno ubacivali povrće."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost po dr. Jacksona, rekreacija nije zaživjela, ali prehrambene je navike Trump donekle usvojio. Ipak, ponajviše se oslanja na pilule koje snižavaju kolesterol, a uzima ih svakodnevno zajedno s pilulama protiv ćelavosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo