STRAVIČNO UBOJSTVO / Bivši vojni komandos do smrti izbo bračni par: Žrtve i optuženi bili u svađi zbog parkinga ispred kuće

Image
Foto: Facebook

Stanovnici su par opisali kao 'vrlo prijateljski nastrojen' i rekli da je, iako je to bila miran kvart, bilo nesuglasica oko parkiranja

25.11.2021.
13:50
Facebook
VOYO logo

Bivši vojnik optužen je za ubojstvo bračnog para koji je preminuo u svojoj kući u selu Somerset, u Engleskoj, dok su im djeca spavala na katu.

Collin Reeves, 34, optužen je za ubojstvo svojih susjeda Stephena Chapplea (36), učitelja informatike, i Jennifer Chapple (33), zaposlenice kafića, prenosi The Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč očajničkim pokušajima bolničara, Chapplesovi su umrli od zadobivenih ubodnih rana. Kada je policija stigla, zatekla je djecu žrtava, starosti pet i šest godina, kako još spavaju. Policajci su ih odveli, ne dopuštajući im da vide tijela svojih roditelja.

Glasnogovornik policije Avona i Somerseta rekao je: “Optužili smo 34-godišnjeg muškarca za ubojstvo Jennifer i Stephena Chapplea u Norton Fitzwarrenu u nedjelju. Collin Reeves ostaje u policijskom pritvoru i trebao bi se pojaviti na sudu za prekršaje u Tauntonu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
USKOB U SREDIŠTU GRADA /

Dobio je 19 godina zatvora za ubojstvo počinjeno zbog duga od 3000 kuna: Policija ga je tražila mjesecima, uhićen je u Kninu

Image
USKOB U SREDIŠTU GRADA /

Dobio je 19 godina zatvora za ubojstvo počinjeno zbog duga od 3000 kuna: Policija ga je tražila mjesecima, uhićen je u Kninu

“Jennifer i Stephen službeno su identificirani ranije danas. Obdukcijom je utvrđeno da su oboje umrli od više uboda nožem”, kazao je. 

Reeves je bio vojni komandos, uloga koja podržava kraljevske marince. 67-godišnjak koji je također uhićen u sklopu istrage pušten je i dalje je pod istragom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanovnici su par opisali kao "vrlo prijateljski nastrojen" i rekli da je, iako je to bila miran kvart, bilo nesuglasica oko parkiranja.

“Policajci specijalisti pružaju podršku obiteljima Jennifer i Stephena i naše misli ostaju s njima ove večeri. Držali smo ih u potpunosti ažuriranim o napretku naše istrage i svjesni su ovog najnovijeg razvoja događaja”, kazao je DI Neil Meade, iz glavnog policijskog tima za istraživanje kriminala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želio bih podsjetiti i medije i javnost da je kazneni postupak sada aktivan i da Collin Reeves ima pravo na pošteno suđenje”, dodao je.

“Bila je voljeni član osoblja i vrlo ljubazna osoba. I mušterije su je jako cijenile. Shrvani smo. Pamtit ćemo je kao lijepu, dragu i predanu majku i kolegicu. Ovo nas je sve jako pogodilo i čini se iznimno sirovim”, izjavio je Rob Brooks, upravitelj Otter Garden Centra u kojem je radila ubijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Steve je bio fantastičan kolega, briljantan učitelj koji je duboko brinuo o učenicima. On je vodio inovacije u korištenju tehnologije u cijeloj školi, kao i unutar vlastite nastave. Steve će nažalost nedostajati cijelom osoblju i studentima, a naše misli i molitve su u ovom trenutku upućene njegovoj djeci i široj obitelji”, rekao je Gregg Mockridge, ravnatelj škole u kojoj je ubijeni radio.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo