ZAPOČELO SUĐENJE / Bizarni seksualni nesretni slučaj ili ubojstvo? Britansku bogatašicu zadavio dečko u luksuznom hotelu u Švicarskoj

Image
Foto: Shutterstock

Policiji je rekao kako je riječ o tragičnoj seksualnoj nesreći, žrtvu je slučajno zadavio tijekom seksa

9.2.2021.
17:30
Shutterstock
VOYO logo

Započelo je suđenje muškarcu koji je optužen za ubojstvo svoje djevojke, britanske bogatašice, nakon što je pronađena zadavljena "u seksualnoj igri" u hotelu u Švicarskoj.

Dvadesetdvogodišnja Anna Reed je u travnju 2019. pronađena mrtva u hotelu La Palma au Lac uz jezero u Locarnu, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
suđenje u aucklandu /

Smrt mlade turistkinje: Seks je pošao po zlu, a onda ju je odlučio fotografirati i zakopati u šumi?!

Image
suđenje u aucklandu /

Smrt mlade turistkinje: Seks je pošao po zlu, a onda ju je odlučio fotografirati i zakopati u šumi?!

Anna je dečka upoznala u Tajlandu tijekom putovanja svijetom

Anna i Marc Schatzle upoznali su se u Tajlandu tijekom njezinog putovanja svijetom koje je financirao Annin otac. Hodali su svega nekoliko mjeseci prije kobnog incidenta.

Annina obitelj i prijatelji bili su navodno šokirani izgledom njezinog suputnika. Mark Schatzle je imao obrijanu glavu i bio je prekriven tetovažama. Na čelu je imao tetoviranu riječ "ratnik", a na obrazu mu je bio obrnuti križ, dok je na zglobovima prstiju imao napisane inicijale FTW ("F*** the World" - "J***š svijet"). Schatzle je prije upoznavanja Anne služio uvjetnu kaznu zbog fizičkog napada na mladića i bio je u zatvoru zbog napada i posjedovanja droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obdukcija je potvrdila smrt gušenjem

Nakon nesreće, optuženi Schatzle je rekao recepciji da se njegova djevojka ne osjeća najbolje. Policija je kasnije pronašla njezino beživotno tijelo u kupaonici. Obdukcijom je potvrđeno da je Anna umrla od gušenja, a na tijelu je imala i male posjekotine i prijelome.

Schatzle je uhićen, a policiji je rekao kako je riječ o tragičnom seksualnom nesretnom slučaju, te da je žrtvu slučajno zadavio tijekom seksa. Obrana pod izlikom "grubi seks" koju su optuženici koristili u takvim slučajevima široko je osuđivana zbog "sramoćenja žrtava" i "ponovne traumatizacije" obitelji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je pronašla Anninu kreditnu karticu sakrivenu uliftu

Istraga je okončana kada je švicarska policija pronašla Anninu kreditnu karticu sakrivenu u liftu. Posumnjala je da je Schatzle karticu sakrio s namjerom da je kasnije iskoristi. Njemački državljanin Schatzle je optužen za njezino ubojstvo i niz drugih kaznenih djela, uključujući prijevaru, krađu i prekršaje s drogom.

Najmanje 18 žena u Velikoj Britaniji ubijeno je tijekom takozvanog "sporazumnog" seksualnog nasilja samo u proteklih pet godina zbog čega je "pristanak za seksualno zadovoljstvo" kao obrana optuženih zabranjenjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Annina obitelj nikada nije javno govorila o njezinoj smrti. No, jednostavna poruka na njezinoj Facebook stranici glasi: "Nadamo se da će ljudi koji su voljeli Annu pronaći utjehu u posjeti njezinom profilu kako bi se prisjetili i proslavili njezin život."

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo