promet strogo zabranjen / Bizarno junačenje: autom pokušao prijeći preko UNESCO-vog Starog mosta u Mostaru

Image
Foto: Klix.ba

Fotografija s junačenjem nepoznate osobe u vozilu marke Seat dostavljena je medijima, no policija u srijedu o tome nije imala dojavu

30.12.2015.
10:57
Klix.ba
VOYO logo

Nepoznati vozač u utorak navečer pokušao je osobnim vozilom prijeći preko UNESCO-vog zaštićenog spomenika, Staroga mosta u Mostaru, gdje je  promet motornim vozilima strogo zabranjen, objavili su mediji u BiH. 

Fotografija s bizarnim junačenjem nepoznate osobe u vozilu marke Seat dostavljena je medijima, no policija u srijedu o tome nije imala dojavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije poznato je li nesavjesni vozač uspio prijeći preko Staroga mosta koji je širok svega tri metra. Na fotografiji su vidljive i tri osobe koje u nevjerici gledaju prema automobilu. 

Stari most uništen je u granatiranju postrojbi HVO-a u studenom 1993., a obnovljen je  2004. Pod zaštitom UNESCO-a je od 2005.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj most prvotno je izgrađen za vrijeme Osmanskog carstva u 16. stoljeću. Ima upečatljiv luk te se s visine od 24 metra nadvija nad Neretvom. 

Stari most u Mostaru je jedna od najznačajnijih znamenitosti u BiH, preko koje godišnje prijeđe više desetaka tisuća turista. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo