malena u bolnici / Boris, Marijana i Roberto bit će pokopani poslijepodne, proglašen dan žalosti u Mostaru

Image
Foto: Screenshot Facebook HDZ BiH Avenija Jugozapad

Tragična smrt obitelj Krstić zavila je u crno Hercegovinu

27.9.2022.
9:18
Screenshot Facebook HDZ BiH Avenija Jugozapad
VOYO logo

U Mostaru je u utorak dan žalosti i posljednji ispraćaj tragično stradale obitelji Krstić koja je u subotu oko 20 sati poginula u teškoj prometnoj nesreći na magistralnom putu M-17 u mjestu Buna –Zaton, kada su četiri osobe smrtno stradale i četiri teško ozlijeđene. Dan žalosti u Mostaru je službeno proglasio gradonačelnik Mostara Mario Kordić, koji je ranije obiteljima tragično stradalih izrazio sućut, piše klix.ba.

U nesreći je poginula tročlana obitelj Krstić iz Mostara, bračni par Boris (35) i Marijana (34) te njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja kći zadobila ozlijede opasne po život i na liječenju je u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji ispraćaj tragično stradale obitelji Krstić bit će održan u 15 sati ispred gradske mrtvačnice Bijeli Brijeg u Mostaru, gdje će članovi obitelji od 14 sati primati saučešće. Tročlana obitelj bit će pokopana na Rimokatoličkom groblju u naselju Ortiješ, a misa zadušnica će biti služena uz pokop.

Image
Obitelj Krstić /

Zbog strašne prometne nesreće u Mostaru proglašen dan žalosti, poznato i stanje trogodišnjakinje

Image
Obitelj Krstić /

Zbog strašne prometne nesreće u Mostaru proglašen dan žalosti, poznato i stanje trogodišnjakinje

Njihova tragična smrt zavila je u crno Hercegovinu, a obiteljima tragično stradalih izraze sućuti upućuju brojni građani iz svih krajeva BiH kao i visoki dužnosnici sa svih nivoa vlasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema neslužbenim informacija tragično stradala mostarska obitelj Krstić je žrtva utrkivanja i nesavjesne vožnje druga dva automobila na cesti, BMW-a i Mercedesa. Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac, inače hercegovački biznismen koji će danas biti sahranjen u Čitluku.

Kantonalno tužilaštvo HNK je naložilo obdukciju tijela stradalih i vještačenje svih automobila koji su sudjelovali u prometnoj nesreći, te se poduzimaju sve zakonom previđene istražne radnje kako bi se rasvijetlile okolnosti koje su dovele do tragične nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo