SRBIJANSKA PREMIJERKA / Brnabić se oglasila o ljetovanju u Hrvatskoj: 'Otkad sam ušla u vladu, nisam išla u svoju kuću na Krku'

Image

Brnabić kaže da "u ovom trenutku osjeća" kako za nju, kao predsjednicu vlade, nije dobro da ljetuje u Hrvatskoj

9.8.2022.
17:04
VOYO logo

Novosadski gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je uoči obljetnice Oluje da ne razumije svoje sugrađane koji odlaze na odmor u Hrvatsku.

"Neka ljetuju gdje god hoće, baš me briga. Ali sigurno je gadno i prilično neugodno da sutra budete Srbin u Dalmaciji ili negdje na odmoru na Jadranskom moru u Hrvatskoj. Sutra će oni slaviti i pričati da su pobijedili protjeravši Srbe. Jedino da ronite cijeli dan, uzmete veliku bocu kisika, da odete pod more i pravite se da se to ne događa i da su oko vas baš pristojni ljudi", kazao je tom prilikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ljetovanju u Hrvatskoj se oglasila i srbijanska premijerka Ana Brnabić, javlja Nova.rs.

"Ja imam u kuću u Hrvatskoj, na otoku Krku. Moj djed, otac mog oca je s Krka, tako da imam svoju kuću tamo. Posljednji put sam tamo bila 2016. godine, otkad sam ušla u vladu, kao ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu, nisam išla u svoju kuću", navela je ona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
pozvan je doći /

Gradonačelnik Novog Sada prozvao Srbe koji ljetuju u Hrvatskoj, istarski župan mu je spremno odgovorio

Image
pozvan je doći /

Gradonačelnik Novog Sada prozvao Srbe koji ljetuju u Hrvatskoj, istarski župan mu je spremno odgovorio

Brnabić kaže da "u ovom trenutku osjeća" kako za nju, kao predsjednicu vlade, nije dobro da ljetuje u Hrvatskoj.

"Dio moje porodice je svakako išao i ljetovao tamo. To je moj osobni, privatni osjećaj i mislim da to ne moram objašnjavati”, poručila je Brnabić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Vladimir Đukanović iz vladajuće Srpske napredne stranke kazao je da mu se stranački kolege ne trebaju javljati ako ljetuju u Hrvatskoj.

"Svatko tko je član SNS-a, a plaća turističke aranžmane, vezove i tome slično u Hrvatskoj, nema potrebe da mi se javlja, niti sa mnom da se pozdravlja. Dakle, podvlačim, tko uplati tamo ljetovanje, ima vez za čamac, jahtu… Nema razloga takav sa mnom razgovarati. Nemam s njime što pričati", kazao je Đukanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje znači li to da neće razgovarati s premijerkom Srbije koja ljetuje u susjednoj državi, Đukanović je rekao da može razumjeti one koji u Hrvatskoj imaju obiteljsku kuću.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo