što vi mislite? / 'Brutalno iskrena' slikovnica za djecu o seksu podijelila roditelje: opisuje se seks i nastanak beba uz crteže

Image
Foto: Facebook / Vicki Hobbs

U knjizi se opisuje seks i nastanak beba, a pored toga je crtež golog para koji zajedno leže i gledaju se u oči, a potom slijedi detaljan opis koji dovodi do spajanja spermija i jajašca s naglaskom na predigri

23.4.2018.
11:38
Facebook / Vicki Hobbs
VOYO logo

Dječja knjiga "Nevjerojatna istinita priča o tome kako nastaju bebe" Fione Katauskas podijelila je roditelje jer neki smatraju kako knjiga ipak malo predetaljno opisuje seks. Na policama Kmarta može se naći za 12 dolara, a kako je opisano na koricama, slikovnica iskreno opisuje seks.

U knjizi se tako opisuje seks i nastanak beba, a pored toga je crtež golog para koji zajedno leže i gledaju se u oči, a potom slijedi detaljan opis koji dovodi do spajanja spermija i jajašca s naglaskom na predigri. Tu je i crtež penisa u vagini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok su se neki roditelji zapitali "kuda ide ovaj svijet" te da "ima vremena za takve teme", drugi su se pak složili da tko ne želi čitati, neka je niti ne kupi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što vi mislite? Recite nam u anketi!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo