vješti bjegunac / Buđenje kao u hororu: Probudila se i kraj sebe zatekla pitona!

Image
Foto: Thinkstock

Žena je odmah istrčala iz sobe i nazvala društvo za zaštitu životinja, ali je zmija odgmizala prije nego što je pristigla pomoć

30.7.2018.
16:45
Thinkstock
VOYO logo

Jednoj Londončanki vrlo vjerojatno su se ostvarile sve najgore noćne more kada se prošlog ponedjeljka probudila u svom stanu u Kensingtonu. Ogromni kraljevski piton, duljine gotovo jedan metar, ležao je sklupčan pored nje u krevetu, prenosi BBC

Žena je odmah istrčala iz sobe i nazvala društvo za zaštitu životinja, ali je zmija odgmizala prije nego što je pristigla pomoć. Konačno je uhvaćena u hodniku njenog stana u utorak popodne. Nije poznato kako se piton zatekao u stanu, ali vjeruje se da je pripadao nekome tko živi u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi BBC, službenica društva za zaštitu životinja RSPCA Jill Sanders, koja je uhvatila tog odbjeglog pitona, kazala je da reptili, a naročito zmije, mogu biti izuzetno vješti u bježanju i iskoristit će svaku rupu kod pritvorenih vrata ili labavi poklopac da nestanu.

Inače, kraljevski pitoni potječu iz Zapadne Afrike i mogu narasti do 1,5 metar, a u zatočeništvu mogu živjeti više od 20 godina. U prirodi su tipično pasivni i sklupčaju se u loptu kada se zateknu pred prijetnjom. Hrane se miševima i štakorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo