Zatečeni prizorom / Carinici u šoku - u prostoru za kotač pronašli dijete (9): Vozač šokirao objašnjenjem

Image
Foto: www.carina.rs
Image
Foto: www.carina.rs

Djevojčicu su preuzeli radnici Centra za socijalnu skrb u Prokuplju, a osumnjičeni se nalaze u pritvoru

19.8.2019.
17:16
www.carina.rs
VOYO logo

Carinici su 17. kolovoza 2019. godine na graničnom prijelazu Merdare, u suradnji s policijom, spriječili pokušaj krijumčarenja devetogodišnje djevojčice s teritorija Kosova u Njemačku.

Dijete je pronađeno u prostoru za rezervni kotač u automobilu Chrysler njemačkih registracija. Njime su prema Njemačkoj putovali 42-godišnji otac i njegov 17-godišnji sin, obojica albanske nacionalnosti, s tim da je otac kod sebe imao putovnicu Kosova, a sin njemačku osobnu iskaznicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni su u susretu s carinicima rekli da nemaju ništa za prijaviti. Međutim, detaljnim pregledom automobila carinici su u prostoru za rezervnu gumu, pronašli devetogodišnju djevojčicu albanske nacionalnosti, čiji su dokumenti, kao i potvrda o prebivalištu izdata u Podujevu, naknadno pronađeni u unutrašnjosti automobila. 

Vozač automobila je nakon što je djevojčica pronađena, rekao da se radi o njegovoj nećakinji koja živi u Njemačkoj i da se dijete igralo i slučajno sakrilo u automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčicu su preuzeli radnici Centra za socijalnu skrb u Prokuplju, a osumnjičenima za njeno krijumčarenje je od strane policije određen pritvor u trajanju 48 sati, nakon čega će uz kaznenu prijavu biti privedeni nadležnom tužiteljstvu, piše na stranicama srpske Carine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo