srbiju trese afera... / Čelična Lady riješila se policijske narukvice i stala pred kamere: 'Belivukov klan štitio je ministar...'

Tvrdi da je njezin nekadašnji šef, sadašnji ministar obrane, prisluškivao predsjednika Vučića i štitio zloglasnog mafijaša 'Velju Nevolju'

20.6.2022.
20:30
VOYO logo

Srbiju trese afera nakon što je o prisluškivanjima progovorila bivša državna tajnica u MUP-u. Čelična Lady, kako je zovu, nakon što se riješila kućnog pritvora i policijske narukvice, prvi put pred kamerama otvorila je dušu. Vučića je, tvrdi, prisluškivao njegov ministar - njezin nekadašnji šef.

"Nebojša Stefanović je ostvarivao neovlašten uvid u sadržaj telefonske komunikacije predsjednika i članova njegove porodice - čitao je transkripte njegovih razgovora mimo predsjednikovog znanja njemu iza leđa", kazala je bivša državna tajnica MUP-a Srbije Dijana Hrkalović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njene optužbe, Aleksandar Vučić nije ni spomenuo svog ministra, no potvrđuje da je bilo prisluškivanja. "Ali da pomislite da možete da slušate šefa države nekažnjeno, što vam je poslije toga ostalo, što još poslije toga ima da niste uradili", kazao je Vučić.

Image
AFERA KOJA TRESE SRBIJU /

Novinarka KRIKA Bojana Jovanović za Direkt: 'Vidjet ćemo hoće li Hrkalović, kada izađe iz zatvora, dati intervju'

Image
AFERA KOJA TRESE SRBIJU /

Novinarka KRIKA Bojana Jovanović za Direkt: 'Vidjet ćemo hoće li Hrkalović, kada izađe iz zatvora, dati intervju'

Stefanović, koji je sada na drugoj funkciji ministra obrane, tvrdi sve su to laži, podmetanja i prebacivanje vlastite krivnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrkalović, koja je optužena za trgovinu utjecajem smatra se jednom od najopasnijih žena Srbije. Kada je uhićena optuživalo se da je pripremala državni udar i rušenje Aleksandra Vučića.

"Preplakala sam dane i noći zbog tih navoda. Srce mi je prepuklo. Ja toliko divljenja i poštovanja osjećam prema njemu… Taj čovjek je moj idol", tvrdi Hrkalović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekada fatalnu ženu srpske policije, koja je postala poznata i po provokativnim fotografijama koje je navodno slala ministru i srpskim kriminalcima, optuživali su i za uništavanje dokaza protiv Velje Nevolje, sada tvrdi: "Jasno i glasno da kažem da je Belivukov klan štitio nitko drugi do Nebojša Stefanović", tvrdi Hrkalović.

Iako je Vučić osvojio apsolutnu vlast u Srbiji, očito se naziru pukotine, kaže stručnjak za sigurnost Ante Letica. Je li takvo prisluškivanje moguće u Hrvatskoj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Hrvatskoj je moguće, ali sigurno ne ministar unutarnjih poslova. Sigurno je da je Hrvatska dostigla takav stupanj demokratskog razvoja bez obzira što mi mislili o tome, da to nije baš tako moguće i kazne su velike i mislim da to nikome ne pada na pamet", kazuje Letica.

O najnovijim optužbama Dijane Hrkalović još se nije oglasilo Tužiteljstvo Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo