'treba mu stručna pomoć' / Čelnik oporbe u RS-u tvrdi da mu Dodik prijeti, kaže kako bi se trebao liječiti

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

0Dobio sam ozbiljnu prijetnju prije nekoliko dana od strane Dodika, a kao posljedicu te prijetnje poduzeo sam određene mjere na osobnoj sigurnosti', kazao je novinarima u Banjoj Luci Bosić

27.12.2015.
20:09
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Čelnik najveće oporbene stranke u Republici Srpskoj Mladen Bosić optužio je u nedjelju predsjednika tog entiteta Milorada Dodika da mu prijeti likvidacijom i ustvrdio kako je Dodik psihički nestabilna osoba i da bi morao potražiti liječničku pomoć. 

“Dobio sam ozbiljnu prijetnju prije nekoliko dana od strane Dodika a kao posljedicu te prijetnje poduzeo sam određene mjere na osobnoj sigurnosti. U toj prijetnji je čak definirano i mjesto gdje će doći do napada”, kazao je novinarima u Banjoj Luci Bosić, čelnik Srpske demokratske strake (SDS) i zastupnik u Zastupničkom domu parlamenta BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosić je kao izravnu prijetnju svojoj osobnoj sigurnosti naveo Dodikovu izjavu kako će "vidjeti hoće li biti uravnotežen" ukoliko ga sretne na ulici.

Bosićevi i Dodikovi verbalni obračuni učestali su nakon početka suđenja po tužbi predsjednika RS-a koji je čelnika SDS-a optužio za klevetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bosića je Dodik sudu u Banjoj Luci  tužio zbog izjave da je "ukrao milijune" a na ročištu održanom ovoga tjedna vještak-psihijatar kojega je doveo Dodikov zastupnik je ustvrdio kako predsjednik RS-a zbog Bosićeve objede sada pati od postraumatskog stresnog sindroma (PTSP)  te kako je zbog toga dobio i  govornu manu logoreju.
Logoreja je definirana kao duševno oboljenje koje osobu uglavnom navodi na brzi i nepovezani govor odnosno na "patološku brbljavost".

“Za nas sve bi bilo dobro da ga netko uvjeri da potraži stručnu pomoć”, kazao je Bosić dodajući kako zbog Dodikovih prijetnja nije uplašen no nije niti ravnodušan.
Predsjednik SDS-a je uvjeren kako će na temelju dostupnih dokaza uskoro biti otvoreni sudski procesi u kojima će se dokazati Dodikova umiješanost u korupciju a prvi takav slučaj mogao bi biti vezan za kupnju vile u Beogradu vrijedne 750 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo