AKCIJA FRANCUSKIH ISTRAŽITELJA / Cijeli svijet je zgrožen monstruoznim zločinima: silovao više od 40 žena, a najmlađa žrtva imala je samo 13 godina

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Policija je identificirala 19 Scalinih žrtava u Francuskoj, a tijekom ispitivanja izjavio je da je "djelovao prema nagonu koji nije mogao kontrolirati"

2.3.2018.
17:49
Screenshot/Twitter
VOYO logo

Stravične vijesti koje su u petak poharale naslovnice svjetskih medija, stižu iz Francuske.

Naime, tamo je u ponedjeljak uhićen muškarac čije su vozilo kriminalisti identificirali tijekom istrage koja je pokrenuta zbog kaznenog djela silovanja od prošlog tjedna u Belgiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Dini Scali (57), inače ocu troje djece koji je tijekom policijskog ispitivanja priznao da je od 1980. godine silovao čak 40 žena i djevojčica.

Kako se može saznati iz francuskih medija, priznanje je uslijedilo nakon što je utvrđeno da njegov DNK odgovarao uzorcima od nekoliko zločina iz prošlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AFP je objavio da je njegova najmlađa žrtva imala 13 godina, a monstrum je vodio nogometni klub u Pont-sur-Sambreu. Bio je djed, otac i omiljeni član društva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je identificirala 19 Scalinih žrtava u Francuskoj, a tijekom ispitivanja izjavio je da je "djelovao prema nagonu koji nije mogao kontrolirati".

Gradonačelnik Pont-sur-Sambrea Michel Detait izjavio je za AFP da zločini koje je počinio "ne odgovaraju njegovoj osobnosti" te da je bio smatran "stupom društva" u svojoj zajednici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo