osebujan stil / Cipras o Varufakisu: Možete reći da ima loš ukus u odijevanju, ali ne i da je lopov!

Image
Foto: AP

Bivši grčki ministar financija vjerojatno je jutros iz svog ormara izvukao najšareniju košulju koju ima i pokazao da je zaista hrabar čovjek

31.7.2015.
17:34
AP
VOYO logo

Bivši grčki ministar financija Janis Varufakis 'diže prašinu' gdje god se pojavi pa čak i kad šuti. U petak je u zgradu parlamenta u Ateni ušetao u košulji koju je teško opisati pa je sva sreća da postoji fotografija koja u ovom slučaju zaista govori tisuću riječi. Varufakisovoj košulji nije mogao odoljeti ni sam premijer Aleksis Cipras

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

"Možete ga kriviti za njegove komentare, političke planove, loš ukus u odijevanju (...), ali ne možete reći da je lopov, ne možete reći da je on grčkom narodu ukrao novac i da je imao tajni plan kako upopastiti Grčku", kazao je u petak u parlamentu u Ateni premijer Aleksis Cipras, braneći svog bivšeg ministra financija Janisa Varufakisa koji je na sjednicu došao osebujno odjeven.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varufakis se suočava s optužbama da je imao plan B - stvaranje paralelnog platežnog sistema u slučaju da Grčka bude prisiljena izići iz eurozone.

"Naravno da sam ja osobno naložio formiranje tima koji će izraditi rezrevni plan", zaključio je Cipras ne iznoseći detalje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo