govorit će o ženskim detaljima / Clinton danas na prvom velikom skupu u okviru kampanje za predsjednicu

Image
Foto: AP Images

Pokušavajući postati prvom predsjednicom SAD-a, Clinton će na newyorškom Roosevelt Islandu govoriti o ženskim pravima

13.6.2015.
9:57
AP Images
VOYO logo

Vodeća kandidatkinja za demokratsku nominaciju za Bijelu kuću Hillary Clinton održat će u subotu u New Yorku svoj prvi veliki skup u okviru predsjedničke kampanje, te se pokušati predstaviti kao borac za obične Amerikance i pojasniti zbog čega želi voditi zemlju.

Pokušavajući postati prvom predsjednicom SAD-a, Clinton će na newyorškom Roosevelt Islandu govoriti o ženskim pravima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša prva dama također bi trebala predstaviti okvire svoje politike na polju ekonomije i trgovine te moguće reforme Wall Streeta.

Veliki skup na otvorenom promjena je za Clinton koja je dosad držala male skupove za izabrane sudionike. Sada joj je cilj povezati se s većom publikom i time odgovoriti kritičarima koji joj zamjeraju da se predstavlja kao dio političke elite i da je daleko od običnih glasača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clinton će naglasiti da bi obični Amerikanci čiji je rad izvukao zemlju iz recesije trebali biti nagrađeni u vrijeme kada gospodarstvo jača, kažu iz njezine kampanje.

"Ljudi će vidjeti da će ona predstaviti progresivnu agendu za Ameriku", kazala je Jennifer Palmieri, direktorica komunikacija u kampanji u intervjuu za Politico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer kampanje Robby Mook odbacio je nedavne ankete koje pokazuju da većina glasača smatra da je Clinton nevjerodostojna.

Govor Hillary Clinton mogao bi pokazati hoće li ona otići lijevo na polju gospodarstva kako bi se jasno uočila razlika između nje i njezinih demokratskih protivnika senatora Bernieja Sandersa i bivšeg guvernera Marylanda Martina O'Malleyja pred kojima zasad u anketama vodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clinton je u kampanji već oštro progovorila protiv financijske industrije pozivajući na povećanje poreza koje plaćaju menadžeri hedge fondova, iako su mnogi od njezinih velikih donatora upravo s Wall Streeta.

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo