incident u Belgiji / Crnogorac se opasao eksplozivom i na ulici napao bivšu suprugu: Kada je stigla policija popio otrov pred svima

Image
Foto: Arnulf Stoffel/DPA/PIXSELL

Građani su ovaj događaj prijavili i policiji jer su mislili da je u pitanju teroristički napad, no to je kasnije demantirano

24.6.2018.
12:25
Arnulf Stoffel/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Stanovnici belgijskog grada Messancyja doživjeli su pravi šok u srijedu poslijepodne, kada je državljanin Crne Gore 37-godišnji Elvis Kalač izazvao incident za koji se u početku smatralo da je riječ o terorističkom napadu.

Kako pišu belgijski mediji, Kalač je na ulici napao bivšu ženu sjekirom. Tijekom napada je pokazao da je opasan eksplozivom, za koji se kasnije ipak ispostavilo da nije bio pravi. Pred samo uhićenje, Kalač je popio otrov, od kojeg je dan kasnije preminuo u bolnici, prenosi crnogorski portal CDM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivšoj supruzi nanio je teške ozljede, no žena je sada izvan životne opasnosti. Građani su ovaj događaj prijavili i policiji jer su mislili da je u pitanju teroristički napad, no to je kasnije demantirano.

Istražitelji su pretragom njegove kuće utvrdili da nije imao još eksploziva u svom domu. Prema pisanju belgijskih medija Kalač je nekoliko godina živio u Belgiji sa suprugom, a utvrđeno je da je upravo njihov razvod bio okidač za incident koji je prošle srijede uznemirio stanovnike mirnog belgijskog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo