OGLAS

tragičan dan / Crnogorska policija potvrdila: Ubijena djeca imala su osam i 11 godina

Image
Foto: ASSOCIATED PRESS

Direktor Uprave crnogorske policije je izrazio nadu da Crna Gora nikad više neće svjedočiti ovakvoj tragediji

12.8.2022.
21:56
ASSOCIATED PRESS
VOYO logo

Dvoje djece, jedno osam, drugo 11 godina, ubijeni su današnjoj pucnjavi koja se dogodila na Cetinju, kazao je direktor Uprave crnogorske policije Zoran Brđanin. On je naglasio kako je danas tragičan dan za cijelu Crnu Goru, javlja Pobjeda.

''Prema za sada poznatim okolnostima, danas oko 15.30 sati 34-godišnji muškarac V.B., iz Cetinja, pucao je na obitelj, čiji su članovi boravili u prostorijama njegove kuće kao podstanari u naselju Medovina'', kazao je direktor Uprave crnogorske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''On je, tom prilikom, upotrebom vatrenog oružja – lovačke puške - lišio života dvoje djece, jedno starosti osam, a drugo jedanaest godina i ranio njihovu majku koja je u medicinskoj ustanovi podlegla ozljedama. Potom je izašao i pucao iz istog vatrenog oružja na stanovnike ovog naselja kojom prilikom je lišio života još sedam osoba, a ranio šest'', rekao je Brđanin u izjavi za medije.

Dodao je da je u razmjeni vatre teško ranjen jedan policijski službenik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Cetinje /

Ubojica iz Crne Gore navodno je pobio podstanarsku obitelj jer je kasnila s plaćanjem stanarine

Image
Cetinje /

Ubojica iz Crne Gore navodno je pobio podstanarsku obitelj jer je kasnila s plaćanjem stanarine

''Za sada nije jasno što je potaklo V.B. na ovako gnusan čin, kojom prilikom je i sam lišen života. Naglašavam da se okolnosti cjelokupnog događaja, uključujući i lišenje života V.B. i dalje utvrđuju, a javnost će, posredstvom medija, biti obaviještena o svim detaljima'', naveo je Brđanin.

Uz to je izrazio nadu da Crna Gora nikad više neće svjedočiti ovakvoj tragediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Vjerujem da svi poštujemo bol obitelji, a zahvaljujem medijima na korektnom odnosu u dosadašnjem izvještavanju i apeliram da se sa maksimalnim oprezom nastavi izvještavanje. Ljudski životi su najvrjedniji i nenadoknadivi, a danas smo izgubili 11 građana i građanki, među kojima i dvoje djece. Suosjećam s obiteljima stradalih i u svoje osobno ime i u ime Uprave policije upućujem im na ovaj način izraze najdublje sućuti, a pošto u trenutku ovog događaja nisam bio u Podgorici, poći ću večeras i na Cetinje. Također, nadam se da će se povrijeđeni brzo i uspješno oporaviti'', zaključio je Brđanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo