opsežna potraga / Cure novi detalji o nestanku Splićanina u Beogradu: Prijatelji podijelili krivu informaciju o boji tenisica? Traži se i taksist...

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Izvor blizak istrazi je rekao da su sva šestorica Matejevih prijatelja bila na poligrafskom testiranju

4.1.2022.
14:26
RTL
VOYO logo

Peti dan traje velika potraga za Splićaninom Matejem Perišem. Njemu se gubi svaki trag u rano jutro 31. prosinca. Prijatelji koji su se s njim zabavljali u klubu Gotik u Beogradu kažu da ga nakon 2.30 sati više nisu vidjeli.

Image
Slučaj koji je potresao regiju /

Peti dan potrage: Izvori tvrde da je Vučić digao sve raspoložive snage u potrazi za Splićaninom koji je nestao u Beogradu

Pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije upravo pretražuju područje Beograd na vodi ispred restorana "Savanova", a Slobodna Dalmacija piše da se očekuje dolazak Matejevog oca na tu lokaciju. Naime, upravo na tom mjestu kamera restorana u noći s 30. na 31. prosinca zabilježila je mušku osobu kako silazi stepenicama prema Savi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, isti izvor je za Slobodnu Dalmaciju rekao, da su sva šestorica Matejevih prijatelja u Beogradu bila na poligrafskom testiranju.

Navodno je Matejev prijatelj kazao krivu informaciju rekavši da je noći nestanka imao bijele tenisice, ne crne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija traga i za vozačem taksija kojem je Matej navodno pokucao u blizini Brankovog mosta želeći ući u vozilo. Doznajemo da se najvjerojatnije radi o “divljem” taksiju jer nema službenu oznaku TX. Iz udruženja taksista uputili su svojim zaposlenicima poziv da se javi onaj koji je imao susret s Matejem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike