glumac je pretjerao s crnim humorom? / 'Danas je Dan Republike i stari je popio malo': Trifunovića zasuli uvredama jer se narugao Praljku

Image
Foto: AP
Image
Foto: AP

'Danas je Dan Republike i stari je popio malo', piše na fotografiji koja prikazuje Slobodana Praljka kako ispija bočicu s nepoznatom supstancom

29.11.2017.
22:25
AP
VOYO logo

Nakon današnjeg šokantnog dana u Haagu tijekom kojeg je Slobodan Praljak u haškoj sudnici popio još uvijek nepoznati otrov i počinio samoubojstvo, srpski glumac Sergej Trifunović objavio je fotografiju na Instagramu zbog koje je primio gomilu uvreda sa strane svojih hrvatskih obožavatelja.

"Danas je Dan Republike i stari je popio malo", piše na fotografiji koja prikazuje Slobodana Praljka kako ispija bočicu s nepoznatom supstancom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki tvoj film sam pogledao i za svaki sam rekao, da nema glumca kao tebe. Hvalio sam te gdje god sam mogao, ali ovo sto si danad objavio, ovo je sramota. Nadam se da nikada vise neces nista snimiti..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nagledao sam se u zadnju godinu-dvi ovih tvojih politickih komentara, prikazane slikom,videom i nisam puno pridavao vaznosti, jer kao glumac,DJ,i ostale izvan političke aktivnosti pokazao kao pravi umjetnik kojeg treba slijedit kako na drustvenim mrežama tako i izvan njih! Ali ova slika ti je apsurdan komentar, i ne zaslužuju oni koji te slijede da budu dio ovoga! S postovanjem, ali zasluzeni unfollow dobijaš nakon ovoga!"

"Pa moj Sergej, zasto ti ovo treba ?! Napravio si goru glupost od Davora Šukera"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo