NAJAVIO SVOJU STRANU PRIČE

Deportiran iz Australije, ali Srbija ga samo hvali. Đokoviću kod Vučića obećana pomoć, srpski predsjednik pre...

Đoković je na prijemu kazao da pravu istinu o svemu što se događalo proteklih nekoliko tjedana tek planira otkriti

Maja Oštro Flis/ 3.2.2022. u 20:00

Prvi put u javnosti i pred novinarima pojavio se teniski broj jedan Novak Đoković, nakon burne deportacije iz Australije. I to u društvu srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića. Đoković je na prijemu kazao da pravu istinu o svemu što se događalo proteklih nekoliko tjedana tek planira otkriti.

"Danas sam htio da se vidim s vama, jer sam kao građanin Srbije osjetio veliku potrebu da vam se zahvalim na velikoj podršci koju ste kao predsjednik Srbije pružili, za vrijeme nemilih događaja u Australiji", rekao je Đoković predsjedniku Vučiću na prvom sastanku nakon drame u Australiji zbog koje je naposljetku i deportiran. 

Događanja su to koje su svi pratili sa strepnjom, jedni uz Đokovića, drugi protiv njega. S obzirom na to da se nije cijepio, već prebolio COVID-19, vlasti su mu na kraju ipak zabranile nastup na Australian Openu i zbog svega, teniski broj jedan tri godine ne može ući u Australiju. Događaje je nazvao neočekivanima, a podršku koja je stizala sa svih strana svijeta još jednom pohvalio.

Image
Kontroverzna lista

Đoković se našao na užem popisu za sportaša godine, navijači poludjeli: 'Ne bi smio biti ni blizu listi'

Image
Kontroverzna lista

Đoković se našao na užem popisu za sportaša godine, navijači poludjeli: 'Ne bi smio biti ni blizu listi'

"Iako sam bio sam u pritvoru u Australiji, suočen sa mnogo problema i izazova, nisam se osjećao usamljenim", pojasnio je predsjedniku koji mu se zahvalio jer voli Srbiju. 

"Hvala vam na tome što volite Srbiju, što ste uvijek uz Srbiju, a mi ćemo ono malo koliko možemo, koliko nam je posao da se trudimo da ne odmažemo, ako ništa drugo", dodao je Vučić.

Đoković je kod Vučića došao točno dva mjeseca prije predsjedničkih izbora pa nije dugo trebalo za poplavu reakcija na ovaj promotivni potez u kampanji. A neki na njegovu mjestu, kao budućeg predsjednika Srbije vide upravo tenisača broj jedan. On pak, pomalo suzdržan, na kraju poručuje novinarima da će ubrzo ispričati svoju, pravu i cijelu istinu.

"U narednih sedam do 10 dana ću se obratiti medijima sa svojom stranom priče, podrobnije i detaljnije sa svojom verzijom priče. Hvala puno!", rekao je Đoković, a Vučić dodao: "Neće on da vam kaže, pobijedit će ih sve i na Roland Garrosu, Wimbledonu i US Openu. To ja predviđam!". 

Hoće li se ipak cijepiti, kako je najavio njegov biograf, nije otkrio, a još se ne zna hoće li uopće moći zaigrati na prvom sljedećem Grand slamu. 

Upravo se čita

Image
'zdravstvo se raspada'

Vidović Krišto proziva Plenkovića: 'Hitna je diskutirala s Matijanićem, a Jandrokovića su vozili na snimanje pluća'

Maja Oštro Flis/ 3.2.2022. u 20:00

Više s weba

Pročitajte još

Image
burne reakcije

FBI upao na Trumpovo imanje, obavili pretres i zaplijenili dokumente. Trump: 'Čak su provalili u moj sef'

Više s weba