mladi politički lav / Direkt sa zvijezdom izbora u BiH: Konstantin Savić iz Teslića osvojio je i nas i internet

BiH upravo uživa sve blagodati predizborne kampanje. Ondje se, naime, u nedjelju održavaju lokalni izbori - gdje je najveća zvijezda izbora mladi Konstantin Savić iz Teslića

29.9.2016.
21:59
VOYO logo

Kandidat je za načelnika općine i postao je pravi hit na internetu. Najavljuje otkaze za cijelu administraciju i kaznene prijave za sve institucije. Govori iskreno, srčano i bez pripreme. 

Naš reporter Tin Kovačić uputio se u Republiku Srpsku, u Općinu Teslić sada poznatiju kao Konstantinopol jer u njemu 'caruje' Konstantin Savić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavio se i pred kamerama RTL-a. 

"Ja sam Savić Konstantin, kandidat za načelnika općine Teslić. Putem RTL Televizije pozivam omladinu, borce, penzionere, pravnike, i sva druga lica koja su obespravljena agresivnom politikom kriminala. Da meni učine čast da vama učinim čast da bi se vaša prava ostvarila na maksimalnom nivou. Stop kriminalu! Struka na prvom mjestu. Izađite na izbore i glasajte za mene, sigurno pobjeđujem", poručio je Savić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš reporter: Tko je Konstantin Savić i zašto si se kandidirao na izborima?

Konstantin Savić: Konstantin Savić je nezavisni kandidat za načelnika općine Teslić, mlad, perspektivan, poštuje nauku. Pravnik pos struci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš reporter: Imao si puno obećanja, to su ujedno i tvoje glavne smjernice...

Konstantin Savić: To nisu moja obećanja, ja stojim iza svih tih izava. Ja bih uveo odgovornost državnih organa da iz osnova nečinjenja, što te nisu zaposlili da ti daju nadoknadu onoliku koliku imaš pravo na najnižu platu. Mogu odmah reći, kad dođem kao načelnik, sebi platu ću minimalnu dati. 500 di 600 maraka. A jednom me novinar upitao "Kako ćeš živjeti od toga?". Ja sad pitam vas: "Od čega žive penzioneri sa 150 maraka?". Kako oni!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš reporter: Gledate ovog momka, što biste rekli o njemu, ima li vjerodostojno lice, može li biti političar? 

Mještani Teslića: Pa mislim da može. nekako djeluje odvažno i lijepo. Odličan dečko. Nemam riječi da reknem. U pravom smislu, u svom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš reporter: Ljudi te vole, djeca te vole?

Konstantin Savić: Ja mislim da vole zato što sigurno kad dođem na vlast, mladima, perspektivnima, školovanje će sigurno bit besplatno. Sve ću resurse preduzet. Sve da propadne, samoškolovanje da ne propadne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto sudija naprimjer ima 2500, 3000 maraka platu? Kao da ne bude potkupljen? On ne može bit potkupljen! Ti akos uzeo predmet da radiš ti moraš ga uradit!
6000 nezaposlenih? Niz preduzeća su uništeni ovde nitko nije odgovaro. 

Naš reporter: Konstantine, pratiš li hrvatsku politiku? Što misliš recimo  Andreju Plenkoviću?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konstantin Savić: Pratio sam od Andreja plenkovića sa Zoranom Milanovićem sučeljenje, prato sam njegov politički nastup, i mogu reć da zavređuje da bude političar. Poznaje francuski jezik i to je dobro za međunarodne odnose. Ali samo ako bude lice iskreno i bude ostavrilo program koje je iznjelo zavređuje moju pažnju.

Naš reporter: Konstantine, onda nam ne preostaje ništa drugo nego da odemo na izbore?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konstantin Savić: Čast mi je s tobom ići!

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo