tuga diljem španjolske / Dječak koji je umro u bunaru u Španjolskoj 2017. izgubio brata; Rakitić: 'Počivaj u miru, maleni'

Image
Foto: AP Images/Instagram

Roditelji nesretnog dječaka, Jose i Victoria, prije dvije godine su izgubili Julenovog starijeg brata, 3-godišnjeg Olivera

26.1.2019.
22:00
AP Images/Instagram
VOYO logo

Neizmjerna tuga zavladala je Španjolskom u subotu nakon što je pronađeno beživotno tijelo 2-godišnjeg dječakaJulena Rosella na dubini od 71 metra u bunaru u kojeg je upao prije trinaest dana, nakon što je danima oko 300 radnika neumorno radilo na njegovom spašavanju unatoč malim izgledima da ga pronađu živog.

Dječak je upao u rupu pored jedne farme, u mjestu Totalán na jugu Španjolske, gdje je bio na izletu s roditeljima. Spasioci su u 1.25 sati, u noći na subotu, pronašli njegovo beživotno tijelo. "Spasioci su dosegnuli dio bunara u kojem su pronašli beživotno tijelo mališana", rekao je Alfonso Rodriguez Gomez de Celis, vladin predstavnik u regiji Andaluziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgubili sina 2017.

Roditelji nesretnog dječaka, Jose i Victoria, prije dvije godine su izgubili Julenovog starijeg brata, 3-godišnjeg Olivera, piše Corriere della Serra. Obitelj je tada živjela u Malagi. Oliveru je pozlilo, a roditelji su ga odveli u bolnicu. Doktori nisu primijetili ništa čudno na dječaku te su ga vratili kući. 

21 dan kasnije, 14. svibnja 2017., Victoria je s dva sina i sestrom Annabel šetala plažom, a njen muž Jose tada je bio na poslovnom putu u Sevilli. U jednom trenutku Oliver je prestao disati i pao na tlo. Umro je od zastoja srca. Poznanici obitelji kazali su da su bili slomljeni nakon smrti Olivera te da je njegova majka svaki dan posjećivala njegov grob. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić izrazio sućut roditeljima

O ovoj velikoj tragediji na svom Instagramu oglasio se i hrvatski reprezentativac i igrač Barcelone Ivan Rakitić.

"Sve moje misli usmjerene su prema obitelji malog Julena, želim se posebno zahvaliti svim radnicima i volonterima koji su sudjelovali u spašavanju. Počivaj u miru, maleni", napisao je Rakitić na storyju na svom Instagram profilu, a uz to je objavio sliku anđela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo